VELIK LUKSUZ

Sanjski avtodom ima okno kot helikopter

Luksuzni švicarski avtomobil za bivanje meri v višino kar šest metrov. Zakonsko posteljo izdelalo podjetje, pri katerem naroča britanski dvor.
Fotografija: Voznik sedi visoko nad tlemi. FOTOGRAFIJI: marchi mobile
Odpri galerijo
Voznik sedi visoko nad tlemi. FOTOGRAFIJI: marchi mobile

Počitnice z avtodomom niso za tiste, ki iščejo poceni potovanja, po novem pa bodo namenjene tudi izbirčnežem, ki si celo na poti želijo predvsem razkošja. Švicarsko podjetje Marchi Mobile je prav zanje razvilo dvonadstropni avtodom z luksuzno notranjo opremo, izbrano tako, da zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse in globoke žepe.

Lastniki bodo v prostoru, velikem 68 kvadratnih metrov, lahko posedali na skoraj štiri metre dolgi zofi ali se prhali v razkošni tuš kabini z učinkom dežja. Kar šest metrov visoko vozilo eleMMent Palazzo Superior premore tudi kotiček za sproščanje, v njem se je mogoče naspati na postelji znamke, na katero prisega britanska kraljeva družina – podjetje v oglasih zagotavlja, da izdeluje najbolj udobne postelje na svetu.

Notranjost je neverjetno prostorna.
Notranjost je neverjetno prostorna.

Vozilo je privlačno na pogled, nekateri so ga oklicali za pravo oblikovalsko umetnino. Proizvajalec je ponosen tudi na sprednje panoramsko okno, narejeno po zgledu helikopterjev. Dnevna soba ima premično streho, zato se lahko spremeni v teraso pod soncem ali zvezdami. Notranja oprema je postavljena premišljeno – velikanska zofa je denimo postavljena tako, da tisti, ki sedi ali leži na njej, z lahkoto doseže mini bar, priročno blizu je tudi kuhinja. Nasproti zofe je na steno pritrjen ogromen televizor. Cena? Od dva do štiri milijone evrov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije