Predstavitvena informacija

Prijetnejše je na svojem

Dom je naše varno zavetje. V njem se popolnoma sprostimo in brezskrbno uživamo s svojimi bližnjimi. Daje nam stabilnost, toplino in domačnost, v njem pa običajno preživimo najlepše trenutke s svojo družino.
Fotografija: Ko se odločite, kakšna je vaša sanjska nepremičnina, je čas, da si izdelate finančno konstrukcijo. FOTO: Deželna banka Slovenije
Odpri galerijo
Ko se odločite, kakšna je vaša sanjska nepremičnina, je čas, da si izdelate finančno konstrukcijo. FOTO: Deželna banka Slovenije

Ker družine rastejo in se širijo, potrebujejo dovolj prostora. Dom, v katerem so otroci naredili prve korake, nekoč tako lahko postane premajhen za vse, morda pa si mladi preprosto želijo zgraditi lastno gnezdo, v katerem bodo ustvarjali nove spomine. Sreča je priložnost, da lahko poskrbimo za tiste, ki jih imamo najraje. Da bogatimo dediščino svojih prednikov, da uresničujemo sanje svojih najdražjih in da zasejemo semena svoje prihodnosti.

Vaše sanje – vaš dom

Namesto da iščete nasvete pri prijateljih, se raje posvetite sebi. Vprašajte se, kakšen je vaš sanjski dom. Ali hrepenite po tem, da bi si zgradili sodobno družinsko hišo popolnoma po svoji meri, ali pa si želite le prazen prostor na podstrešju večnadstropne hiše staršev, ki bi ga spremenili v udoben mansardni dom za dva? Nekateri pa sanjate o trajnostni prenovi hiše starih staršev, na katero vas vežejo najlepši spomini iz otroštva.

Mogoče pa ste si od nekdaj želeli svoj kotiček kje na koncu sveta, kjer bi uživali ob koncih tedna? Počitniška hiška utegne nekoč postati celo vaš stalni dom, v katerem bi najlepša zrela leta preživljali v prijetnem okolju kje ob morju, med vinogradi ali celo na svežem gorskem zraku. Zakaj pa ne? Nikoli ni prepozno za uresničitev sanj o lastni nepremičnini

Naj vam prihodnost prinese dom, ki ste si ga želi

Nakup nepremičnine je ena večjih ključnih odločitev v življenju posameznika in družin, saj dobite nekaj zelo pomembnega – prostor, ki ga boste imeli za svojega. Iskanje prave nepremičnine ali zemljišča, na katerem bi jo postavili, je skoraj vedno dolgotrajen proces, zato morate biti nanj pripravljeni.

Ko se odločite, kakšna je vaša sanjska nepremičnina – večsobno stanovanje v mestu, družinska hiša v predmestju ali manjši počitniški dom v neokrnjeni naravi –, je čas, da si izdelate finančno konstrukcijo. Ne pozabite, da sta nakup ali gradnja (prvega) doma pogosto družinski projekt, pri katerem lahko pomaga vsak, še tako skromen prispevek staršev, starih staršev, morda tudi tet ali stricev. Preverite, koliko sredstev že imate na voljo in koliko jih še potrebujete, finančno praznino, ki vas loči od uresničitve sanj o lastnem domu, pa zapolnite s stanovanjskim kreditom.

Ključ do uresničitve sanj

Nakup stanovanja je pomembna naložba, sanje o lastnem domu pa vam pomaga uresničiti stanovanjski kredit pri Deželni banki Slovenije. Uporabite ga lahko za lastne potrebe ali za potrebe družinskih članov, s čimer jim boste pomagali uresničiti sanje. Posojilo je namenjeno za nakup že zgrajenega stanovanja ali hiše ali za gradnjo novega doma. Pomaga vam lahko tudi pri premagovanju finančnih ovir pri adaptaciji ali rekonstrukciji obstoječega doma ali pri odplačilu dednih deležev na stanovanjskih nepremičninah.

Neodvisne institucije so stanovanjski kredit Deželne banke Slovenije, ki ga lahko črpajo tako komitenti kot tudi nekomitenti banke, uvrstile med najugodnejše. Banka ob tem omogoča tudi fleksibilne možnosti zavarovanja kredita, najvišjo dobo odplačevanja tudi do 30 let, dodatno znižanje obrestne mere in možnost do 50-odstotnega izplačila zneska kredita v gotovini. To je še posebej dobrodošlo, ko obnavljate starejšo nepremičnino. 


Naročnik oglasne vsebine je Deželna banka Slovenije

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije