KATAR 2022

Srbi šokirani, poglejte, kako sta proslavljala hrvaška nogometna zvezdnika (VIDEO)

Po prepevanju sporne Thompsonove pesmi se je oglasil Dejan Loveren.
Fotografija: FOTO: Molly Darlington, Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Molly Darlington, Reuters

Ime hrvaškega nogometnega zvezdnika Dejana Lovrena se je na instagram profilu, imenovanem Prva hrvaška liga, pojavilo z objavo, posvečeno njemu. »Ekipa se je našla, proizvaja mojstre ... Samo močno, Deki in Broz. Hrvaška je z vami. Uživajte po srebru in zasluženem bronu,« so sporočili hrvaškima reprezentantoma Dejanu Lovrenu in Marcelu Brozoviću, ki sta na proslavi osvojenega tretjega mesta na svetovnem prvenstvu v nogometu med petjem vzklikala ustaški pozdrav Za dom spremni, seveda ob prepevanju sporne Thompsonove pesmi Bojna Čavoglave.

image_alt
Hrvaški zvezdnik po osvojitvi tretjega mesta poskrbel za škandal, žalitve so deževale

Lovren, sicer nogometaš ruskega Zenit Saint Petersburga, se je v komentarjih tudi odzval: »Peščica bednih, bednih in ljubosumnih ljudi, ki sovražijo vse hrvaško. Pravzaprav sovražijo najprej sebe. Sinoči so se zgražali, ko sem pred vso Hrvaško zapel Lijepa li si. Ne razumem, kako sploh delajo na Hrvaškem.« 

Njun posnetek iz kavarne morda odmeva najbolj v Srbiji oziroma njihovih medijih. Portal Mondo je ob tem zapisal »Škandalozno. Opevali Thompsona, potem poveličevali ustaše in vse posneli!« Oster je bil tudi Kurir, članek je naslovil z besedami »Lovren in Brozović sta vzklikala Za dom spremni in norela ob ustaških pesmih«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije