KONČANO POGLAVJE

Spregovoril prijatelj: Izjokal sem vse na temo Schumacherja, te zgodbe je konec

Willi Weber je povedal nekaj besed o prijatelju.
Fotografija: Michael Schumacher. FOTO: Albert Gea, Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher. FOTO: Albert Gea, Reuters

Dolgoletni menedžer Michaela Schumacherja in njegov bližnji prijatelj Willi Weber je povedal nekaj besed o njem. Pravi, da je izjokal vse, kar je lahko, in da je to poglavje zdaj končano, saj bi se mu v nasprotnem primeru zmešalo. »Michael je bil dober, zvest prijatelj, njegova nesreča je velik dokaz, kako ne moremo spremeniti svoje usode,« je dodal.

Nesreča mu je odvzela skoraj vse. FOTO: Alessandro Bianchi, Reuters
Nesreča mu je odvzela skoraj vse. FOTO: Alessandro Bianchi, Reuters
Od padca večkratnega svetovnega prvaka v formuli ena je že več kot pet let, njegovo zdravstveno stanje ostaja velika skrivnost, čeprav vsake toliko v javnost pricurljajo različne informacije, ki pa nikoli niso potrjene pri njegovi družini ali zdravniku. Družina pravi, da je to stvar zasebne narave, in je ne delijo z javnostjo. 

Weber je bil Schumacherjev menedžer vse do leta 2010, takrat pa je vajeti prevzela Sabine Kehm, nekdanja novinarka, ki ji je na željo družine uspelo doseči, da v javnost ne pride prav nobena informacija o stanju nekdanjega dirkača. S tem načinom se Weber ne strinja, saj mu že leta preprečujejo obisk prijatelja. Weber (76) je le eno ime na dolgem seznamu ljudi, ki bi radi dostop do 49-letnega Schumacherja, pa se je družina odločila drugače. Med njimi sta, na primer, tudi Luca di Montezemolo in Jean Todt.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije