INFARKTNO

Kri tekla na slovenskih cestah, nesreča zaprla štajerko (FOTO)

Trčili sta kombinirano in tovorno vozilo.
Fotografija: Nesreča je ustavila promet proti Mariboru. FOTO: Dars
Odpri galerijo
Nesreča je ustavila promet proti Mariboru. FOTO: Dars

Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče več ur zaprta med priključkoma Celje center in Celje vzhod proti Mariboru. Pred izvozom Celje center je nastal tri kilometre dolg zastoj. Ves promet je bil preusmerjen na regionalno cesto Celje–Vojnik–Frankolovo–Slovenske Konjice. Za osebna vozila je bil obvoz tudi po cestah od avtocestnega priključka Celje zahod, počivališče Lopata skozi Celje do avtocestnega priključka Celje vzhod Ljubečna.

Nesreča se je zgodila ob 17.27, ko sta v smeri proti Mariboru trčili kombinirano in tovorno vozilo.

Gasilci PGE Celje so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom izvlekli kombinirano vozilo iz pod prikolice tovornega vozila, odklopili akumulator, očistili po vozišču razlite motorne tekočine in s tehničnim posegom iz vozila rešili preminulo osebo.

Posledice prometne nesreče na štajerski avtocesti med priključkom Dramlje in predorom Pletovarje proti Mariboru so tudi že odstranili. V nesreči, ki se je zgodila ob 14.42, sta v bližini naselja Razbor trčili kombinirani vozili.

Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, počistili po vozišču razlite motorne tekočine in do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči nudili prvo pomoč v nesreči poškodovanim ponesrečencem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije