DUHOVNI NASVET

Nosite družinske karmične dolgove?

V vsaki družini se skriva skupna karma krvne linije. Ta se prek staršev prenese na vas.
Fotografija: Karma in prekletstva se prenašajo iz generacije v generacijo. FOTO: Tijana87/
Getty Images
Odpri galerijo
Karma in prekletstva se prenašajo iz generacije v generacijo. FOTO: Tijana87/ Getty Images

Ni naključje, v katero in kakšno družino ste se rodili. Na ravni duše vam namreč prav ti ljudje zagotavljajo izkušnje, ki jih potrebujete za rast in razvoj, hkrati pa ste z družinskimi člani tudi karmično povezani. Pogosto se tudi zgodi, da se vam zdi vaša biološka družina tuja in vam ni prav nič blizu.

Toda v vsakem primeru ste energijsko priklopljeni na njene vzorce.
Družinski člani so lahko naši največji učitelji, ki nam namerno vedno znova pritiskajo na boleče točke. V vsaki družini se namreč skriva tudi skupna karma krvne linije družine, ki se prek staršev prenese na vas. Na ta del karmičnega zapisa niste vplivali sami, ampak ste ga podedovali. V družinah lahko tako v ozadju delujejo različni vzorci, zapisi, prepričanja in programi, energijski in karmični vzorci – npr. za alkoholizem, samomor, raka, poniževanje, večvrednost itd. In če živite še tako zavestno, nezavedni družinski zapis vseeno vpliva na vas bolj kot na nekoga, ki ga ne nosi.

V družinah je pogosto en član bolj duhovno razvit od preostalih. Po navadi je on nosilec karmičnih družinskih blokad, na njegovih plečih so dodatna družinska bremena od rojstva naprej vse življenje, razen če se jih osvobodi. Lahko gre za konkretne fizične težave ali tiste, ki se izrazijo na energijskem in podzavestnem nivoju.

Če ste senzibilni in rojeni v družino s starši, ki nosijo tako duhovno breme, se lahko zdi, da se je na vas prenesla dvojna teža. Morda pa se s starši sploh ne razumete – tudi vzrok za to se skriva v energijskih povezavah in karmičnem spominu iz preteklih življenj. Vsi imamo namreč za sabo že mnogo življenj, nekatera tudi skupna. Na ravni duše pa smo se pred rojstvom z družinskimi člani dogovorili, da bomo prišli skupaj na Zemljo in izpolnili določene lekcije. Zavedati pa se morate, da ste si kot duša lahko sami izbrali težjo pot, hude preizkušnje in bremena, da bi hitreje poravnali karmične dolgove in napredovali. Torej niste žrtev usode. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije