RECEPT

Recept Bineta Volčiča za kranjski teglc

Recept za sila preprosto, a iznajdljivo postreženo jed.
Fotografija: Bine Volčič in njegova kranjska ekipa: Luka Capuder in Aaron Shesky Rufus FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Bine Volčič in njegova kranjska ekipa: Luka Capuder in Aaron Shesky Rufus FOTO: Špela Ankele

Bine Volčič je kar dolgo sanjal o tem, da bo nekega lepega dne vodil svoj bistro. Potem je pred tremi leti v Ljubljani odprl Monstero, ki jo TripAdvisor zdaj uvršča na prvo mesto v prestolnici. Nemara še dlje pa je njegovo rojstno mesto, Kranj, sanjalo o tem, da bo nekega lepega dne dobilo pravcati pub, malo podoben tistim v Angliji. Saj veste: v pubih na Otoku ne strežejo samo pijače, ampak pripravljajo tudi preprosto in hkrati okusno hrano.

Kot kaže, so se uresničile tudi te sanje, kajti Bine Volčič je te dni v Kranju premierno predstavil Gastropub. »Že obstoječi in zelo priljubljeni lokal, ki je doslej ponujal pester izbor pijač, smo dopolnili z nekaj vrstami hrane. Ta bo pripravljena v stilu ulične prehrane, osredotočali pa se bomo na sveže in lokalne sestavine,« je še čisto svež kulinarični dodatek, ki bo odslej pripet znanemu kranjskemu lokalu KluBar, opisal Volčič. Kot povabilo v novo kranjsko zgodbo, imenovano KluBar Gastropub, vam slavni chef danes pošilja recept za sila preprosto, a iznajdljivo postreženo jed.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije