VOJNA

Poglejte, kako so Ukrajinci vrgli v zrak pet milijonov vreden ruski tank (VIDEO)

Rusija je sicer na bojišču v Ukrajini utrpela velike izgube. Po nekaterih ocenah je bilo doslej uničenih že okoli 460 tankov.
Fotografija: Trenutek uničenja tanka. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Trenutek uničenja tanka. FOTO: Twitter

Ukrajinsko ministrstvo za obrambo na družabnih omrežjih redno objavlja posnetke uničevanje ruske vojaške opreme. Tako so se pohvalili, da naj bi uničili še en tank, ki so ga Rusi označili kot nepremagljivega.

Preberite še: 

image_alt
Vojna v živo: poglejte, kako Ukrajinci tolčejo po Rusih in uničujejo tanke (VIDEO)

T-90M Preboj naj bi bil tako že drugi uničen tovrstni tank v kratkem času.

»Borci teritorialne obrambe Harkova so uničili še en nov tank T-90M Preboj. Ponos ruske tankovske industrije je uničil švedski protitankovski raketomet Carl Gustav. Zahvaljujemo se švedskemu ljudstvu in kralju za pomoč,« je zapisano v izjavi Ukrajincev. 

Ukrajinska vojska je pred dnevi objavila posnetek brezpilotnega letala, ki prikazuje trenutek uničenja termobaričnega večraketnega sistema in tudi enega najnaprednejših operativnih ruskih tankov v vrednosti 4,7 milijona evrov, ki je zaščiten s posebnim reaktivnim oklepom. 

Rusija je sicer na bojišču v Ukrajini utrpela velike izgube, piše Jutarnji list. Po nekaterih ocenah je bilo doslej uničenih že okoli 460 tankov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije