PRAZNIKI

Začeli so izdelovati adventne venčke

V Domu starejših občanov Gornja Radgona praznično razpoloženi.
Fotografija: Nastali so lepi izdelki.
Odpri galerijo
Nastali so lepi izdelki.

 Potem ko so bili med pandemijo covida-19 prikrajšani za marsikateri dogodek, se v Domu starejših občanov (DSO) Gornja Radgona različne prireditve letos kar vrstijo. In ker je ostalo le še nekaj dni do veselega decembra, se je adventno vzdušje pri njih že začelo. Pred prvo adventno nedeljo so pripravili tradicionalne delavnice, na katerih so ustvarjali stanovalci in zaposleni ter tudi nekateri svojci in drugi občani.

Izdelovali so adventne venčke, praznične okraske in voščilnice, poseben poudarek pa so namenili prijetnemu druženju. Kot je povedala direktorica DSO Suzana Bračič Arcet, ki je pozdravila udeležence delavnice, bi bili izjemno veseli, če bi se jim pridružilo še več občanov in gostov.

Še bolj veselo kot običajno

»Vabljeni vsi, da se nam pridružite na katerem izmed dogodkov, ki jih v decembru vse tja do silvestrovanja ne bo manjkalo,« poudarja direktorica in še: »Na pragu veselega decembra je v DSO Gornja Radgona še bolj veselo kot običajno. Dogodki se vrstijo drug za drugim, tako da stanovalcem doma, ki se želijo vključiti v aktivnosti, res ne more biti dolgčas. Takšnega interesa za udeležbo na adventnih delavnicah ne pomnimo, avla je bila skoraj premajhna za vse, ki so v prijetnem vzdušju ob podpori zaposlenih izdelali veliko adventnih venčkov ter jih ponudili obiskovalcem.

Zanimanje za delavnice je bilo veliko. FOTOGRAFIJI: Oste Bakal
Zanimanje za delavnice je bilo veliko. FOTOGRAFIJI: Oste Bakal

Pridružili so se posamezni svojci, kar nas izjemno veseli. Vključenost svojcev v življenje v domu je pomembna tako z vidika stanovalcev kot z vidika svojcev in zaposlenih, saj lahko le skupaj zagotovimo, da se bodo stanovalci doma počutili dobro in jesen življenja preživeli obdani z ljubeznijo.« 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije