Predstavitvena informacija

Windows 11 je na voljo. Kupite originalno licenco za Windows 10 za 6 evrov in ga posodobite!

Boste računalnik nadgradili na Windows 11? Uradno je izšel prejšnji teden. Če boste prejeli obvestilo o možnosti posodobitve, ga lahko brezplačno nadgradite na Windows 11.
Fotografija: FOTO: Century Genius LTD
Odpri galerijo
FOTO: Century Genius LTD

Za pomoč novim uporabnikom ima Windows 11 že nameščeno aplikacijo z nasveti. S tem programom ne boste le hitro izvedeli vsega o novih funkcijah, ampak boste dobili tudi številne nasvete. Če vam po nadgradnji na Windows 11 novi operacijski sistem ne bo všeč, lahko uporabite tudi vgrajeno funkcijo in se v desetih dneh preprosto vrnete na Windows 10. Ne glede na to, ali vam je Windows 11 všeč ali ne, je Windows 10 torej še vedno dobra izbira. Če ga še nimate na svojem računalniku, je najbolje, da ga kupite zdaj. Keysoff vam ponuja najboljše ponudbe za varen, preprost in varčen nakup Windowsa 10.

Posebna ponudba brez kode

Kupite najbolj uporabljano programsko opremo in operacijski sistem, s čimer boste svojo produktivnost dvignili na višjo raven.

45-odstotni popust na Windows 11, koda: BFS45

58-odstotni popust na preostale izdelke, koda: BFS58

Posebna ponudba za računalniška orodja

Če imate težave ali samo kakšno vprašanje, vam bo služba za pomoč strankam 24 ur na dan pomagala z besedami in dejanji. Če naletite na kakršnokoli težavo, lahko pošljete e-pošto na naslov: service@keysoff.com.


Naročnik oglasne vsebine je Century Genius LTD

Izbrano za vas

Izbrano za vas