PRODAL BI VILO

Ste slišali, kakšne načrte ima po volitvah Zmago Jelinčič?

Kot vse kaže, ne bo več dolgo Ljubljančan.
Fotografija: Zmago Jelinčič Plemeniti pred svojo vilo. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Zmago Jelinčič Plemeniti pred svojo vilo. FOTO: Jože Suhadolnik

Predsednik stranke SNS ne bo več dolgo Ljubljančan. Če bo uresničil, kar je napovedal v predvolilni oddaji na Radiu 1 pri Denisu Avdiću, bo kmalu dal na trg svojo ljubljansko vilo in se za stalno preselil v Žusterno. Jelinčič je razkril, da namerava prodati hišo ter zase in za otroka v Ljubljani kupiti stanovanje.

Stanovanjska hiša, v kateri je tudi sedež Jelinčičeve stranke SNS, je bila v preteklih letih pogosto tarča njegovih političnih nasprotnikov oziroma vandalov. Junija 2020 so v hišo zalučali steklenice z motornim oljem. Fasada je bila popolnoma uničena, škode je bilo po njegovih ocenah za 70 tisočakov.

Jelinčič je hišo na Bleiweisovi v preteklosti že prodajal. Pred dobrimi štirimi leti je agencija hiši postavila ceno 1,35 milijona evrov, a se Jelinčič ni strinjal s cenitvijo. Za Siol je takrat dejal, da je to neumnost in da je agencija sama postavila ceno. Takrat je ocenjeval, da je takšna vrednost parcele brez hiše, hiša pa naj bi bila pred mnogimi leti ocenjena na približno tri milijone evrov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije