KAKO KAŽE?

Slovenija te dni ponovno ne bo ubežala dežju: to nas čaka do konca tedna

Napoved kaže, da bomo imeli nekaj dežja in še več lepega vremena.
Fotografija: Vreme nam lahko nariše zelo atraktivne prizore. FOTO: Mdesigner125 Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Vreme nam lahko nariše zelo atraktivne prizore. FOTO: Mdesigner125 Getty Images/istockphoto

Letošnje poletje je, kar se tiče vremena, zelo muhasto. Padavin smo imeli zares veliko. Teh pa bomo imeli nekaj tudi ta vikend, čeprav bo vikend po napovedih Arsa vseeno relativno lep.

Danes popoldne bomo imeli sončno vreme, nastane pa lahko kakšna ploha. Nekaj več spremenljive oblačnosti lahko danes pričakujemo v jugozahodnem delu Slovenije. Kaže, da bo sobota idealna za dejavnosti v naravi. Napovedujejo sončen in topel dan z najvišjimi dnevnimi temperaturami med 23 in 28 stopinjami Celzija.

V nedeljo kaže malenkost slabše

Arso za nedeljo napoveduje, da bo povečini sončno (možna je jutranja megla), popoldne pa bo nastalo nekaj spremenljive oblačnosti. Za severno in vzhodno Slovenijo napoveduje tudi možnost nastanka kakšne plohe ali nevihte. V ponedeljek bo po napovedih sprva zmerno oblačno, čez dan pa sončno. Temperature bodo nekoliko nižje.

Od torka pa do konca tedna kaže na lepo vreme z najvišjimi dnevnimi temperaturami nekje med 25 in 30 stopinjami Celzija. Kakšnih vročih dni ni za pričakovati, a to je tudi normalno za ta čas, saj so dnevi v septembru že občutno krajši, kot so bili na vrhuncu poletja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije