TEŽAVE

Presenečeni? Adria odpovedala več letov

Pravijo, da bodo svoje letalske operacije stabilizirali z začetkom julija.
Fotografija: Letalo Adrie Airways. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Letalo Adrie Airways. FOTO: Leon Vidic, Delo

LJUBLJANA – Težave Adrie Airways se nadaljujejo. V družbi so do konca junija odpovedali več letov, ob tem pa pojasnili, da so se tako odločili iz tehničnih in operativnih razlogov. V prevozniku predvidevajo, da bodo svoje letalske operacije stabilizirali z začetkom naslednjega meseca.



V Adrii pojasnjujejo, da gre večinoma za nočne lete na relaciji Ljubljana–Skopje–Ljubljana in Ljubljana–Priština–Ljubljana, nekaj poletov pa je bilo odpovedanih tudi na posameznih drugih relacijah. Danes so tako odpovedali polete na relaciji –Ljubljana–Frankfurt–Ljubljana ter dve rotaciji na relaciji Ljubljana–Priština–Ljubljana. Namesto odpovedi pa so združili polete –Ljubljana–Podgorica–Sarajevo–Ljubljana, Ljubljana–München–Zürich–Ljubljana in Ljubljana–Skopje–Tirana–Ljubljana.

Zagotovili so, da obveščanje potnikov poteka in da se trudijo vsem potnikom, ki so jim lete odpovedali, najhitreje poiskati alternativne polete. »Za nastale okoliščine in povzročene nevšečnosti se vsem potnikom opravičujemo in zagotavljamo, da delamo vse, da poiščemo najbolj optimalne rešitve za njihovo potovanje,« so dodali.

V prevozniku v večinski lasti družbe AA International Aviation Holding oziroma nemškega sklada 4K Investments predvidevajo, da bodo svoje operacije stabilizirali z začetkom julija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije