Ivo je še vedno pogrešan: v solzah govoril z ženo in izginil

Ko je nazadnje govoril z ženo in sinom, je bil zbegan.
Fotografija: Pogrešani Ivo. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Pogrešani Ivo. FOTO: Osebni arhiv

Po več kot mesecu dni je še vedno pogrešan 60-letni Ivo Matanović z Jesenic, o čigar izginotju smo že poročali.  Na naše uredništvo so se obrnili svojci, saj ga še vedno niso našli. Vse, ki bi kar koli vedeli o njegovem izginotju, prosijo za pomoč.

Kot je pred časom zapisal sin, je Ivo od doma odšel 22. februarja od doma. Pred tem je šel v gostilno, kjer je zase in za ženo kupil čevapčiče. Hrano je odložil doma in brez kosila odšel. »S pomočjo policije smo ga videli na kameri, ki vodi proti avtocesti, nazaj proti Jesenicam in čez Kočno. Pregledali smo avtocestne kamere, vendar ga nismo zaznali. Lahko da je obrnil nazaj ali pa odšel čez Kočno na Bled,« pravi sin Damjan. Ob 16.16 je bil signal Googla, ki spremlja lokacijo, zaznan na področju Lancovega. Nato je bil ob 17.52 zaznan na območju Radovne, naslednji pa ob 19.50 na Stolu, ki pa pokriva celotno Gorenjsko.

Ni znal povedati, kje je

»Ko se je zgovarjal z mamico ob 17.52. je rekel da je nekje v Lescah, mogoče v Radovljici. Bil je zbegan in nekoliko jokav. Ko se je pa z mano zgovarjal ob 19.50, pa ni znal povedati kje je, niti nisem mogel do besede. Rekel je, da naj počakam, da on sedaj prihaja. To je bil zadnji klic in kontakt,« je zapisal sin (nelektorirano).

Pogrešani je visok okoli 170 cm. Ima normalno postavo, brke in sive lase. Oblečen je bil v temne hlače, temnejšo športno jakno in obut v črne čevlje. Iščejo njega in sivega peugeota 307 registrskih oznak KR52-11D.

Če imate koristne informacije, pokličite intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije