Predstavitvena informacija

Imamo odgovor: tako brez čakalne dobe do novega avta

To je trenutno najbolj optimalna ponudba vozil, ki bi jo moral pred dokončno izbiro novega avtomobila preveriti vsak kupec. 
Fotografija: FOTO: ŠKODA
Odpri galerijo
FOTO: ŠKODA

V dneh, ko so avtomobilske tovarne spet zagnale proizvodnjo, je stekla tudi prodaja in registracija novih vozil. A kupci v času koronakrize zahtevajo zanesljivo mobilnost z zaupanja vrednim poreklom, in to v celovitem paketu z ugodno ceno in fleksibilnim financiranjem. Poleg tega marsikdo ni več pripravljen čakati na svoj avto, kar lahko traja tudi po nekaj mesecev. Rešitev?

Nova ŠKODA zdaj

FOTO: ŠKODA
FOTO: ŠKODA

Vseh teh dejavnikov, ki vplivajo na odločitev kupcev, se zavedajo tudi pri znamki ŠKODA, kjer z vsakim dnem še dopolnjujejo svojo že tako bogato zalogo takoj dobavljivih vozil. V njihovi Hudobri zalogi so zbrana odlično opremljena vozila z ugodno ceno, ki jo lahko stranka še dodatno zniža za 1000 evrov s financiranjem ŠKODA BON. 



FOTO: ŠKODA
FOTO: ŠKODA

Nekaj za vsakogar
Hudobra zaloga vozil ŠKODA je resda najhitrejša pot do novega vozila. Toda ali lahko svoje želje, potrebe in zmožnosti res zadovoljite z dejanskimi avtomobili, ki jih ima ŠKODA v Sloveniji na zalogi? Je na voljo KAROQ v »pravi« barvi? Ima KODIAQ vse asistenčne sisteme, ki jih nujno potrebujete? Je SUPERB opremljen s »pravim« infotainment sistemom? Ima OCTAVIA čisto vse, od vaše »prave« barve do »prave« opreme in »pravega« motorja? Je na zalogi FABIA, ob kateri bi se nasmehnila še vaša denarnica? Ali pa točno taka SCALA, kot vam je najbolj všeč? Ne boste vedeli, dokler ne preverite! 



FOTO: ŠKODA
FOTO: ŠKODA

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije