PO SEJI IZVRŠNEGA ODBORA SVOBODE

Golob kaznoval osem članov stranke: poglejte, kaj mu ni bilo všeč (VIDEO)

Predsednik Svobode je ogorčen, ker so ljubljanski mestni svetniki iz vrst Gibanja Svoboda glasovali za izplačilo nagrade direktorici ZD Ljubljana.
Fotografija: Predsednik Svobode je prepričan, da si direktorica ZD Ljubljana nagrade ne zasluži. Svojim mestnim svetnikom v Ljubljani je izrekel opomin, ker naj bi glasovali v nasprotju s statutom stranke. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Predsednik Svobode je prepričan, da si direktorica ZD Ljubljana nagrade ne zasluži. Svojim mestnim svetnikom v Ljubljani je izrekel opomin, ker naj bi glasovali v nasprotju s statutom stranke. FOTO: Leon Vidic, Delo

Prvak stranke Gibanje Svoboda in premier Robert Golob je po seji izvršnega odbora stranke Svoboda komentiral glasovanje ljubljanskih mestnih svetnikov iz njihovih vrst, ki so podprli izplačilo nagrade direktorici Zdravstvenega doma Ljubljana Antoniji Poplas Susič.

Dejal je, da je svetniška skupina Svobode glasovala v nasprotju s statutom stranke, zato so vsem izrekli opomin. »Kršili so vrednote, na katerih temelji Svoboda,« je dejal in svetnike pozval, naj »izkažejo odgovornost za svoja dejanja«.

Opomin bo tako prejelo osem svetnikov Svobode: Vesna Ugrinovski, Kostja ŽidanDunja Labović BegovićMarko MaverKsenija Pišljar, Ludvik BagariKatja Damij in Samo Logar.

Kot je znano, so ljubljanski mestni svetniki iz vrst Gibanja Svoboda skupaj s svetniki Liste Zorana Jankovića potrdili izplačilo dodatka za redno delovno uspešnost direktorici ljubljanskega zdravstvenega doma Antoniji Poplas Susič. Nad njihovim ravnanjem so bili strankarski kolegi presenečeni in ogorčeni. Golob je prepričan, da si direktorica Poplas Susičeva nagrade ne zasluži.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije