V ŠOKU

Strašni dogodek na tirih: najstnici sta se fotografirali, ena je umrla

Vlak se je približeval z veliko hitrostjo, ju opozarjal z zvočnimi signali, zadnji trenutek sta odskočili vsaka na svojo stran.
Fotografija: Vlak ICS je pripeljal z veliko hitrostjo. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Vlak ICS je pripeljal z veliko hitrostjo. FOTO: Leon Vidic, Delo

V torek ob 15.10 so bili mariborski policisti obveščeni, da je na železniški postaji Tezno v Mariboru vlak trčil v neznano žensko.

Kriminalisti so ugotovili, da sta se v tistem času mladoletnici fotografirali med tiri. Strojevodja potniškega vlaka ICS, ki vozi med Ljubljano in Mariborom, ki se jima je približeval z veliko hitrostjo, ju je začel opozarjati z zvočnimi signali, vendar sta pred vlakom zadnji trenutek odskočili vsaka na svojo stran. Kljub temu je  vlak v eno od njiju trčil. Njene poškodbe so bile tako hude, da je na kraju dogodka umrla. Drugo so reševalci zaradi hudega šoka odpeljali v UKC Maribor.

Kraj dogodka so pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne državne tožilke okrožnega državnega tožilstva v Mariboru opravili mariborski kriminalisti, ki nadaljujejo intenzivno kriminalistično preiskavo. Po do zdaj zbranih obvestilih sta sum storitve kaznivega dejanja in sum na samomor izključena, poroča policijska uprava Maribor.
 

Več preberite v četrtkovi tiskani izdaji Slovenskih novic.


Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas