GROZLJIVO

Ni za občutljive: striptizeto izmaličili sredi Ljubljane (FOTO za 18+)

Prepričana je, da jo je hotel ubiti.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto

Prejšnji torek je bila v Ljubljani brutalno pretepena 48-letna striptizeta iz Beograda, poročajo srbski mediji. Incident se je po besedah žrtve, ki je spregovorila za Alo!, zgodil okoli 5. ure, in sicer v zgradbi, kjer je stanovala. Napadalec je pred tem prek njene spletne strani naročil striptiz na svoji zabavi. Namesto da bi jo počakal pred zgradbo, kakor je bilo dogovorjeno, se je prikradel na hodnik in jo, ko je zapustila stanovanje, napadel. 

Beograjčanko naj bi brutalno pretepel. FOTO: Facebook
Beograjčanko naj bi brutalno pretepel. FOTO: Facebook

V Sloveniji ni bila napadena prvič

Ko je začela ženska klicati na pomoč, jo je menda napadalec skušal zadaviti s šalom. Zaradi poškodbe vratnih vretenc ter številnih ureznin in modric je končala v kliničnem centru. V bolnišnici je ostala le en dan, nato pa je poklicala brata, naj pride po njo, in se vrnila v Beograd. Iskanje napadalca je prepustila slovenski policiji. »Hotel me je izmaličiti in ubiti,« je dejala in dodala, da v slovenski prestolnici ni bila napadena prvič. »V Slovenijo se bom vrnila samo na sodišče kot priča, ker če se mi to zgodi še enkrat, ne bom ostala živa!« 

Policija: Šlo je za rop

Kaj se je dogajalo tiste noči, smo preverili tudi na policijski upravi Ljubljana.  Kot so nam pojasnili, so bili 3. marca v jutranjih urah obveščeni o kaznivem dejanju ropa, do katerega je prišlo na območju Centra. Policisti so po do sedaj zbranih podatkih ugotovili, da je neznani storilec prišel k oškodovanki v stanovanje. Tam jo je večkrat udaril in ji s silo odvzel mobilni telefon, nato pa s kraja pobegnil. V dogodku je nastalo za okoli 200 evrov premoženjske škode, oškodovanka pa je bila lažje poškodovana. Policist dogodek še intenzivno preiskujejo in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije