Zvezdnica povsem zabredla v alkohol in droge, zdaj se bo poročila

Amanda Bynes je po dveh mesecih romance pripravljena na zakon. Brez soglasja staršev se ne more poročiti.
Fotografija: Minulo desetletje igralki ni bilo naklonjeno. FOTO: guliver/x17online.com
Odpri galerijo
Minulo desetletje igralki ni bilo naklonjeno. FOTO: guliver/x17online.com

Pred dobrim desetletjem je bila Amanda Bynes na dobri poti, da postane del hollywoodske smetane, a je slava na premladih plečih terjala svoje ter nadobudno zvezdnico pahnila na pot samopogube. Pretirano je začela segati po alkoholu in drogah vseh vrst, dokler ni leta 2013, stara 26 let, doživela živčnega zloma, pristala na psihiatriji, sodnik pa ji je očeta in mamo določil za uradna in pravna skrbnika.

Amanda in Paul sta se spoznala in zaljubila na sestankih AA. FOTO: instagram
Amanda in Paul sta se spoznala in zaljubila na sestankih AA. FOTO: instagram
A če je predlani delovalo, da se ji bo vendar uspelo izvleči iz brezna samouničenja, ji je spet spodneslo noge in je večino lanskega leta preživela v rehabilitacijski kliniki. Kamor je odšla, da spet najde trdna tla pod nogami, toda našla je še precej več. »Zaročena z ljubeznijo svojega življenja,« je Amanda čivknila malce po svetovnem dnevu zaljubljenih in pokazala bleščeč se zaročni prstan.

Konec decembra je zapustila rehabilitacijsko kliniko in se začasno, dokler ne najde lastnega stanovanja, preselila k staršem. Vseeno je še naprej obiskovala sestanke anonimnih alkoholikov, ki pa je ne obvarujejo le opojnih substanc, ampak naj bi prav tu spoznala Paula Michaela, ob katerem ji je srce začelo hitreje biti. Očitno obojestransko, saj je Paul na valentinovo, po komaj dobrih dveh mesecih romance, težavno zvezdnico že zaprosil za roko. A čeprav ga je Amanda uslišala in mu obljubila, da bo njegova, morata dobiti še blagoslov njenih staršev.


Ne ker bi golobčkoma tako velela tradicija, temveč zakon. Igralka je namreč še vedno pod skrbništvom staršev, brez njihovega soglasja in podpisa – pa ne more podpisati nobenega dokumenta. Tudi poročnih listin ne. In čeprav naj bi mami Lynn in očetu Ricku že povedala, da je našla moškega, s katerim želi preživeti večnost, ji starši vsaj za zdaj še niso prižgali zelene luči za skok v zakonski jarem.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije