SEKS ŠKANDAL

Vročo afero s poročeno Karleušo bo drago plačal

Objavljeno 17. januar 2019 20.12 | Posodobljeno 17. januar 2019 22.51 | Piše: N. K.

Seks škandal ga bo, kot vse kaže, stal članstvo v nogometnem klubu.

Zaradi afere bo moral zapustiti klub. FOTO: Faceboo, Jelena Karleuša
Igralec reprezentance Bosne in Hercegovine Ognjen Vranješ bo skrivno afero z Jeleno Karleušo, ki je v zadnjih dneh postala še kako javna, drago plačal. Medijsko obračunavanje med nesojenima ljubimcema je očitno zmotilo tudi klub Anderlecht, za katerega igra nogometaš.

image
Ognjen Vranješ. FOTO: Instagram
Vodstvo kluba je namreč napovedalo, da želijo Vranejša prodati do konca januarja. Po poročanju belgijskih medijev, ki jih povzema srbski Kurir, naj bi se Anderlecht želel Vranješa čim prej rešiti, saj naj bi seks škandal škodil tako ugledu nogometaša kot tudi podobi kluba.

Že vse od začetka, ko je nogometaš za 3,5 milijona evrov prestopil v belgijski klub, naj bi imeli težave z njim, saj je bil vpleten v številne afere. Te je klub do zdaj nekako toleriral, afera z ženo nogometaša Duška Tošića pa je bila očitno kaplja čez rob.

Predstavniki nogometnega kluba naj bi se tako kmalu sestali z Vranješem in ga pozvalo, naj si poišče drug klub. Pogodbe z njim naj ne bi hoteli razdreti, saj bi s prodajo nogometaša drugemu klubu nazaj dobili vsaj del vloženega denarja.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji