SANJSKA ŽENSKA

Prometna nesreča usodna za znan obraz iz resničnostnega šova

Pred dvema mesecema je s partnerico dobil otroka. Enega je imel že iz prejšnjega razmerja.
Fotografija: Dva otroka sta ostala brez očeta. FOTO: Thinkstock, Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Dva otroka sta ostala brez očeta. FOTO: Thinkstock, Getty Images/Istockphoto

V zadnjih letih lahko v TV-programih spremljamo številne resničnostne šove. Med bolj priljubljenimi so tudi tisti, v katerih parčkajo ljudi. Eden od teh je tudi The Bachlorette, v katerem več samskih moških skuša osvojiti srce ženske – slovenska različica šova bi lahko bila Sanjska ženska.

V eni od sezon avstralskega resničnostnega šova, leta 2018, so gledalci imeli priložnost spoznati Charlija Newlinga. Njegov nastop je bil precej odmeven, zaradi obnašanja, med drugim je dejal, da sanjske ženske Ali Oetjen ne bi predstavil doma, dokler ne bi uradno postala par, precej relativno hitro pa je snemanje oddaje tudi zapustil.

Ravno dobil drugega otroka

Po nastopu v šovu je spoznal partnerico Kristal Taylor, pred dvema meseca dobil tudi otroka, enega, 13 let starega, pa je imel že od prej.

Po oddaji je bil udeležen v pretepu v Sydneyu, leta 2022 pa je bil obsojen na 13 let zapora, saj je očimu grozil z mučenjem in smrtjo. V treh urah mu je poslal kar 37 sporočil, v enem mu je zapisal, da ga bo, preden odide, pokončal.

Te dni se je razširila žalostna vest, da je Newling umrl. 36-letnik je poročanju spletnega portala The Mirror z avtom zapeljal s klifa. Nesreča se je zgodila v soboto v Dovert Heights v Sydneyu.

Tuji mediji poročajo, da so lokalci na dnu 70-metrskega klifa opazili avto, ki je gorel.

Pristojni organi smrti ne obravnavajo kot sumljivo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije