OBISK

George Clooney pri irskih sorodnikih

Objavljeno 24. april 2019 18.15 | Posodobljeno 24. april 2019 18.16 | Piše: U. S.

Filmski zvezdnik na zeleni otok z ženo in dvojčkoma. Družinsko srečanje sta organizirala njegova mati in oče.

Odvetnica in igralec sta na Irsko pripotovala z otrokoma. FOTO: Guliver/Getty Images
George in Amal Clooney sta velikonočne praznike preživela na Irskem, da bi bolje spoznala igralčeve irske sorodnike. Hollywoodski zvezdnik, star je 57 let, in njegova žena, 41-letna odvetnica, sta na Irsko odpotovala z 22 mesecev starima dvojčkoma Ello in Alexandrom.
image
Veseli sorodniki (z leve) Andy Ring, George Clooney in Seamus Clooney v hotelu Ballyfin

Igralec je bil menda navdušen, da se je končno spet srečal s sorodniki, družinsko srečanje je bilo v hotelu Ballyfin Demesne s petimi zvezdicami, organizirali pa so ga kar igralčevi starši, 85-letni Nick in pet let mlajša Nina, ki sta iz ZDA na Irsko priletela v začetku prejšnjega tedna.

Zvezdniški par je, razumljivo, povzročil pravi nemir med gosti. To je bil Georgeev prvi obisk na Irskem; slavni par so v soboto opazili v restavraciji Coppinger Row v Dublinu, ki slovi po sredozemskih jedeh, a nista bila sama, pri večerji se jima je pridružil pevec skupine U2 Bono.
image
GETTY IMAGES Odvetnica in igralec sta na Irsko pripotovala z otrokoma. FOTO: Guliver/Getty Images

Clooneyjev bratranec Andy Ring je igralca opisal kot popolnega džentelmena, za irski časnik Irish Independent je povedal: »Ko je prišel v hotel, je rekel: 'Irskim Clooneyjevim gre dobro.' Olikan gospod je.« Neki drug sorodnik je pristavil: »Družina se je dolgo veselila srečanja, vem, da so bili nekateri povsem iz sebe, komaj so ga čakali. Imeli so se super. Georgeu je bila všeč turistična spletna stran, ki jo ureja Andy.«
22
mesecev sta stara sin in hči Georgea Clooneyja.


Hotel Ballyfin Demesne, ki so ga izbrali, ker je daleč od oči morebitnih firbcev, velja za enega najboljših na svetu, tam sta leta 2014 počitnikovala tudi Kim Kardashian in Kanye West, ko sta bila na medenih tednih. Hotel z dvajsetimi sobami so odprli po osmih letih obnavljanja leta 2011.
image
IVAN NIKOLOV/WENN.COM Srečanje sta organizirala Nina Warren in Nick Clooney. FOTO: Inb Ivan Nikolov/wenn.com

Hollywoodski igralec in njegova družina naj bi bili povezani z majhnima mestoma Abbeyleix (grofija Laois) in Windgap (grofija Kilkenny), kako uro vožnje od kraja, kjer je bilo družinsko srečanje. Igralčev praprapradedek Nicholas naj bi emigriral v Kentucky, kjer je odraščal George, med veliko lakoto leta 1847.
Hollywoodski igralec se je veselil srečanja z irskimi sorodniki.


Georgeev oče Nick, njegova sestra je bila mednarodno priznana pevka Rosemary Clooney, je irske sorodnike prvikrat obiskal pred dvanajstimi leti, vezi z Irsko pa so potrdili leta 2005. 
Deli s prijatelji