ROBERT FICKER

Z novo pričesko upa na nove začetke in uspehe

Pevec Robert Ficker upa, da bo letošnje leto vendarle glasbeno bolj pestro.
Fotografija: Enajstega januarja bo po dolgem času nastopil na enem največjih festivalov na Hrvaškem, Hitfestu 2022 v Zagrebu. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Enajstega januarja bo po dolgem času nastopil na enem največjih festivalov na Hrvaškem, Hitfestu 2022 v Zagrebu. FOTO: Osebni Arhiv

»V novo leto sem vstopil z novo frizuro in upam, da to pomeni tudi nove začetke,« pravi pevec Robert Ficker, ki mu je lani, zaradi korone, vse padlo v vodo. »Jesen in še zlasti december sta izgubila ves svoj čar, pravega vzdušja ni bilo,« ugotavlja. Obenem upa, da bo letošnje leto vendarle boljše in se bo situacija s covidom-19 umirila.

»Žal sem tudi sam zaposlen v zdravstvu in tako tudi sam vidim, da so trenutne razmere še vedno slabe. Covid-19 nikakor ne popušča,« pravi Ficker. A upanje seveda ostaja, da bo že pomlad spet zacvetela in bo glasba spet zvenela iz številnih kotičkov naših mest. »Že prihodnji teden, 11. januarja, bom po dolgem času nastopil na enem največjih festivalov na Hrvaškem, Hitfestu 2022 v Zagrebu. Predstavil bom svojo najnovejšo uspešnico Hvala ti, more, ki je na žalost niti nisem mogel dobro spromovirati zaradi trenutne zdravstvene situacije,« nam še zaupa pevec.

Zares upa, da bo poleti na festivalu Marko Polo na Korčuli lahko predstavil novo pesem. A ne sam, temveč v duetu, s kom, pa za zdaj ne želi razkriti. Sicer pa festival Hitfest 2022 organizira njegov dolgoletni producent Josip Pokupec, s katerim sta skupaj ustvarila pesem Hvala ti, more. Videospot zanjo je lani jeseni posnel na otoku Cres z Robertom in Mašo Kemperl, ki sta poskrbela za videoprodukcijo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije