PRIZNALA JE

Osramočena Sanja Grohar: temu znanemu Slovencu je pošiljala svoje slike

Svojim sledilcem je razkrila, kako se je osramotila pred simpatijo.
Fotografija: Sanja je delila najbolj sramotno stvar, ki se ji je zgodila v življenju. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Sanja je delila najbolj sramotno stvar, ki se ji je zgodila v življenju. FOTO: Facebook

Misica in pevka Sanja Grohar že nekaj let živi v Londonu, kjer si je ustvarila zavidljivo kariero z bloganjem. Širši javnosti se je predstavila leta 2005, ko je postala miss Slovenije. Poleg pojavljanja na lepotnih tekmovanjih in modnih brveh smo jo spoznali tudi kot pevko. A čez čas se je umaknila z odrov, se za nekaj časa preselila v Barcelono, danes pa z možem Matejem in s sinom Nicolaijem živijo v Londonu.

Na instagramu ima skoraj 100 tisoč sledilcev. Njene objave so velikokrat zelo osebne in svojim oboževalcem rada razkrije kakšno osebno stvar. V nedavni objavi je pozvala sledilce, naj ji zaupajo najbolj sramotno stvar, ki se jim je zgodila v življenju. Najprej pa je eno takih delila tudi sama.

V najstniških letih je bila zaljubljena v fanta, ki je bil eno leto starejši od nje. To ni bil nihče drug kot uspešen slovenski režiser Mitja Okorn, ki je prihajal iz istega kraja kot ona. Odločila se je, da mu bo poslala ljubezensko pismo, saj v tistih časih še ni imela mobilnega telefona. Hkrati pa se je prijavljala tudi na izbor za miss Smrklje, ki ga je takrat prirejala ena od slovenskih najstniških revij. Seveda je prišlo do zmešnjave in Sanja je prijavnico ponesreči poslala svoji takratni simpatiji, torej Mitju. Ta jo je klical in ji povedal, da je prejel njeno prijavo in fotografije. Sanja je priznala, da je bil to eden najbolj sramotnih trenutkov v njenem življenju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije