LJUBEZEN NA HITRO?

Je Vesna na romantičnem potovanju želela, da ji naredi otroka?

Jožko ne ostaja dolžen Vesni Šošterič. 
Fotografija: Vesna Šošterič in Jožko. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Vesna Šošterič in Jožko. FOTO: Pop TV

Vesna in Jožko nista našla skupnega jezika. Jožko je kmalu, ko so ugasnile kamere Ljubezni po domače, zapustil Vesno in njeno kmetijo na Vetrniku, Vesna pa za njim ni prav dolgo jokala, temveč je poklicala drugega.

Vesna je v zadnji oddaji povedala, da je bil glavni razlog za Jožkov odhod, da ni želel delati in da se je ustrašil velike kmetije, Jožko pa trdi, da to ni bilo odločilno. Pravi, da je Vesna želela, da ji takoj naredi otroka, povrh vsega pa ga je preveč komandirala.

Jožko in Vesna sta bila v recepciji povsem izgubljena. FOTO: Voyo.si
Jožko in Vesna sta bila v recepciji povsem izgubljena. FOTO: Voyo.si

Kaj bo samski tak fant?

»Ona se je v mene res zatrapala in bi kar takoj imela otroka. Ne moreš ti kar na silo in na hitro. Med moraš počasi lizati, da je dlje časa luštno. Če en teden vse poližeš, ne ostane nič, potem pa ni zanimivo,« je povedal za 24ur. Razkril je tudi podrobnosti o dogajanju v Ostravi, ko je ona tožila, da ni bilo dovolj romantike. Pravi, da je Vesna hotela, da ji naredi otroka, on pa ni želel, zaradi česar naj bi bila Vesna vsa is sebe. Jožko je še potrdil govorice, da ni več samski. »Imam punco, ja. Kaj bom pa, samski, tak fant? Saj bi bilo malo čudno, da bi bil samski.«
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije