V BOLNIŠNICI

Hvala vsem, ki so mi pomagali pri življenju, vaš zajebant Fredi M.

Zgodilo se je na snemanju. Sreča v nesreči, da je bil blizu zdravstveni tehnik.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

Zdravje jo je pred tremi dnevi nepričakovano zagodlo Frediju Milerju. In to kar precej, saj je na snemanju glasbene oddaje Moč glasbe nas združuje doživel srčni infarkt, in kolikor je bilo razbrati, je bilo precej hudo.
Sreča v nesreči je bila, da je bil le nekaj minut zatem, ko je Fredi prišel z odra, v bližini zdravstveni tehnik. Ta ga je oskrbel s prvo pomočjo, medtem pa so poklicali rešilca, da ga je odpeljal v Splošno bolnišnico Maribor, kjer so ga hospitalizirali in oskrbeli.
Fredi si je medtem že opomogel in je najhujše mimo, zdaj pa okreva. Upoštevati mora zdravniška navodila in se paziti, sicer pa je zunaj nevarnosti.
FOTO: Sven Pusnik
FOTO: Sven Pusnik

V množici dobrih želja, ki so mu jih izrekli in zapisali na družabnem omrežju, je tudi sam zapisal sporočilo. »Hvala vsem, ki mi želite pomagati, je pa res, da sem bil na nitki. Še enkrat hvala vsem, ki so mi pomagali pri življenju, vaš zajebant Fredi M.,« je napisal. Organizatorju prireditve je tudi Milerjeva družina sporočila, da je Fredijevo stanje zdaj stabilno.
Vse najboljše so mu zaželeli tudi glasbeni kolegi; pa Bulvar tudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije