DOMOVI ZA STAREJŠE

Predsednik po Sloveniji z megafonom: komentarji mu niso naklonjeni (FOTO in VIDEO)

Pahor opravlja svojo službo, sicer pa izključuje potovanje po Sloveniji v primerih, ko ne gre za službene obveznosti. 
Fotografija: Borut Pahor na obisku v Lenartu. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Borut Pahor na obisku v Lenartu. FOTO: Facebook

Predsednik države Borut Pahor se je odločil, da bo v teh časih ljudi nagovarjal kar prek megafona. Tako je pred dvema dnevoma obiskal dom starejših občanov v Logatcu in zapisal: »Ko smo zaradi nastalih razmer večkrat prestavili obisk Doma Marije in Marte v Logatcu, smo prejeli več spodbudnih povabil prostovoljke Tereze. Odločili smo se, da na poseben način pozdravim stanovalce in jim namenim nekaj spodbudnih besed.« Govoril je prek megafona in brez zaščitne maske. A pogled na balkon, kjer so starostniki, je skrb vzbujajoč. Poleg tega tudi pogovori s starostniki čez okno, znova brez zaščitnih sredstev, niso za zgled. Tudi nekateri starostniki pozdravljajo predsednika Pahorja brez zaščitnih mask. 
 

Preberite še:

Pogovor s Slovencem Rokom, ki je premagal novi koronavirus
Dobra novica: stanovanja že bolj poceni
Farmacevti sporočajo, kako bo z zdravili, če bo kriza trajala

V Sloveniji so sicer domovi za starejše najbolj na udaru. Tam je veliko število okuženih, pa tudi največ umrlih je iz domov za starejše



Podoben obisk je opravil v Domu starejših v Lenartu, kjer je znova govoril po megafonu, je pa nosil zaščitno masko in rokavice.




Pod njegovimi objavami se je zvrstilo mnogo komentarjev, nekateri ga opozarjajo na neprimerno ravnanje, drugi pa mu ploskajo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije