SANJSKO

FOTO: Takšen luksuz sta si bogata Slovenca privoščila na poročnem potovanju

Po rajski poroki še rajski medeni tedni.
Fotografija: Senka na obali otoka Bora Bora. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Senka na obali otoka Bora Bora. FOTO: Zaslonski posnetek

Po luksuzni poroki v ljubljanski Operi sredi januarja sta se mladoporočenca Senka Umek (prej Halebić) in Uroš Umek odpravila na razkošno poročno potovanje, od koder svoje prijatelje in sledilce obveščata o svojih dogodivščinah.


Postavna podjetnica in didžej sta na medenih tednih med drugim stanovala v razkošnem hotelu na polinezijskem otoku Bora Bora. »Ne bojte se sanjati preveč. Temu lahko rečem najboljše medene počitnice v mojem življenju ... in tukaj sva,« je navdušeno zapisala Senka, zdaj žena milijonarja. Na poti sta se ustavila tudi na Novi Zelandiji.


Rajske prizore je na facebooku objavil tudi Uroš, ki se je pošalil, da sta v Savudriji. Pokazal je videoposnetke s sprehoda po vulkanu in svojega plavanja z morskimi psi. Senka je dodala, da so na fotografiji mladički morskih psov, a sta se pozneje opogumila in zaplavala v globljo vodo z vsaj 27 morskimi psi.


Senka in Uroš sta svate v vabilu na poroko pozvala, da bosta, če že vztrajajo pri darilih, z veseljem sprejela kakšen evro, ki jima bo prišel prav na medenih tednih. Denar sta zbirala z nakazili na posebno telefonsko številko, ustvarjeno prav zase.


Senka je modna navdušenka in vodi enega od najbolj znanih klubov Hula Hula na otoku Hvar. Pred kratkim je postala ambasadorka revije o luksuznem življenju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije