GENERACIJE

Vnuki in vnukinje velikih zvezd (Suzy)

Nekateri so jim podobni kot jajce jajcu, spet drugih ne bi prepoznali, če vam ne povemo, čigavi so.
Fotografija: Elizabeth Taylor
Odpri galerijo
Elizabeth Taylor

Poglejmo nekaj zanimivih manj znanih vnukov in vnukinj največjih hollywoodskih zvezd.

Tiste vijolične oči

Quinn Tivey je sin Lize Todd in njenega moža Hapa Tiveyja ter vnuk Elizabeth Taylor. Umetnik, ki skrbi za fundacijo svoje babice, pravi: »Zame je bila vedno le babica, a tudi v resničnem življenju je bila veličastna.«
Tiste vijolične oči Quinn Tivey je sin Lize Todd in njenega moža Hapa Tiveyja ter vnuk Elizabeth Taylor. Umetnik, ki skrbi za fundacijo svoje babice, pravi: »Zame je bila vedno le babica, a tudi v resničnem življenju je bila veličastna.«
Grace Kelly
Grace Kelly
Svetlolasa očarljivost

Po imenu je zagotovo ne bi prepoznali, saj Camille Gottlieb ne nosi znanega priimka. To so ji kot nezakonski hčeri monaške princese Stéphanie seveda odrekli. Njen oče je bil stražar v palači, vendar je Camille tudi ob svoji bolje znani sestrični Charlotte izrezana Grace Kelly.
Svetlolasa očarljivost Po imenu je zagotovo ne bi prepoznali, saj Camille Gottlieb ne nosi znanega priimka. To so ji kot nezakonski hčeri monaške princese Stéphanie seveda odrekli. Njen oče je bil stražar v palači, vendar je Camille tudi ob svoji bolje znani sestrični Charlotte izrezana Grace Kelly.
Paul McCartney
Paul McCartney
Nakuliran

Čeprav morda ne gre po dedkovih stopinjah, je Arthur Donald po Paulu McCartneyju podedoval tisto pregovorno skuliranost Beatlov. Na Yalu je diplomiral iz zgodovine in si izbral bolj običajno službo.
Nakuliran Čeprav morda ne gre po dedkovih stopinjah, je Arthur Donald po Paulu McCartneyju podedoval tisto pregovorno skuliranost Beatlov. Na Yalu je diplomiral iz zgodovine in si izbral bolj običajno službo.
Gregory Peck
Gregory Peck
Edinstven pogled

Ethan Peck nosi priimek legendarnega dedka Gregoryja, na slavnega prednika pa ima lepe spomine. Najbolj je znan kot mladi Spock v Zvezdnih stezah.
Edinstven pogled Ethan Peck nosi priimek legendarnega dedka Gregoryja, na slavnega prednika pa ima lepe spomine. Najbolj je znan kot mladi Spock v Zvezdnih stezah.
Bolj uraden

Da ga ne bi zamenjali za starega očeta, si je nadel bolj uradno ime: Steven R. McQueen. Dedek Steve McQueen je igralska legenda, po kateri se zgleduje tudi pri izbranih vlogah.
Bolj uraden Da ga ne bi zamenjali za starega očeta, si je nadel bolj uradno ime: Steven R. McQueen. Dedek Steve McQueen je igralska legenda, po kateri se zgleduje tudi pri izbranih vlogah.
Steve McQueen
Steve McQueen
Ne more uiti

Dree Hemingway prihaja iz pomembne družine in je vnukinja enega najslavnejših pisateljev, Ernesta. »V šoli smo se učili o njegovih delih, a meni niso bila tako všeč,« pravi igralka in manekenka, »šele pozneje sem sprejela svoje korenine.«
Ne more uiti Dree Hemingway prihaja iz pomembne družine in je vnukinja enega najslavnejših pisateljev, Ernesta. »V šoli smo se učili o njegovih delih, a meni niso bila tako všeč,« pravi igralka in manekenka, »šele pozneje sem sprejela svoje korenine.«
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Po stopinjah legende

Emma Ferrer je vnukinja Audrey Hepburn, nekdanja manekenka pa nadaljuje po stopinjah babice kot ambasadorka UNICEF-a in UNHCR-ja ter se preživlja s slikarstvom.
Po stopinjah legende Emma Ferrer je vnukinja Audrey Hepburn, nekdanja manekenka pa nadaljuje po stopinjah babice kot ambasadorka UNICEF-a in UNHCR-ja ter se preživlja s slikarstvom.
Charlie Chaplin
Charlie Chaplin
Tihi genij

Charlie Chaplin je imel enajst otrok, zato je imel kopico vnukov, med njimi Oono Chaplin, ki smo jo gledali v Igri prestolov in Tabuju. »Ko omenijo njegovo ime, tudi jaz najprej pomislim na moškega z brčicami in smešno hojo, ne na dedka,« pravi.
Tihi genij Charlie Chaplin je imel enajst otrok, zato je imel kopico vnukov, med njimi Oono Chaplin, ki smo jo gledali v Igri prestolov in Tabuju. »Ko omenijo njegovo ime, tudi jaz najprej pomislim na moškega z brčicami in smešno hojo, ne na dedka,« pravi.
Jacqueline Kennedy Onassis
Jacqueline Kennedy Onassis
Ponosni na dediščino

Rose in Tatiana Schlossberg sta vnukinji ene najbolj slavnih prvih dam ZDA: Jacqueline Kennedy Onassis. Hčerki veleposlanice Caroline sta ponosni na svojo dediščino: Rose je diplomirala na Harvardu, Tatiana pa na Yalu in je novinarka.
Ponosni na dediščino Rose in Tatiana Schlossberg sta vnukinji ene najbolj slavnih prvih dam ZDA: Jacqueline Kennedy Onassis. Hčerki veleposlanice Caroline sta ponosni na svojo dediščino: Rose je diplomirala na Harvardu, Tatiana pa na Yalu in je novinarka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije