SKRIVNOST

Srhljiva napoved: Čez 2 leti se obeta tretja svetovna vojna

Za 11. september je pravzaprav kriv Titor iz prihodnosti, rojen leta 2043. Leta 2020 se začne tretja svetovna vojna, ki bo zahtevala milijone žrtev.
Fotografija: Fantje iz prihodnosti skrbijo za obstoj naše civilizacije.
Odpri galerijo
Fantje iz prihodnosti skrbijo za obstoj naše civilizacije.

NEW YORK – Samoimenovani »povratnik iz prihodnosti, ki se je rodil leta 2043«, je javno obelodanil svoje prepričanje, da je bila tragedija 11. septembra 2001 »v bistvu skrbno načrtovan dogodek, ki je poenotil ZDA in jo rešil krvave državljanske vojne«!

Koordinirani teroristični napad, ki so ga potem pripisali Al Kaidi in je zahteval 3000 žrtev, je zaznamoval prihodnost in bil prelomnica v sodobni zgodovini, ki je ZDA in svet vrgel v vojno proti terorizmu.

Toda Michael Phillips sporoča, da je bil orkestriran z rešiteljem iz prihodnosti, »da bi končno združili državljane ZDA in preprečili vojno«.

Marec 2019 bo peklenski

To je človek, nekakšen jasnovidec, ki, pravijo, definira vesolje in čas, tega tudi spreminja, obenem pa opozarja na prihodnje dogodke, vključno z bližajočo se jedrsko vojno s Severno Korejo, ki bo del »ekspresne, a še kako brutalne tretje svetovne vojne«!
Napad na newyorška dvojčka ni povzročila Al Kaida, ampak Titor, rojen leta 2043.
Napad na newyorška dvojčka ni povzročila Al Kaida, ampak Titor, rojen leta 2043.

Na posnetku, v katerem je nedavno razpredal o svojih videnjih, je bila njegova identiteta sicer strogo varovana, popačen je bil tako glas kot tudi njegov stas. Povedal je, da se je pridružil vojski z 18 leti in postal polnopravni t. i. time-traveller častnik.
Nekdo drug s podobno funkcijo sprva ni hotel povedati, kdo je to bil, a je bil kreator terorističnega napada na newyorška dvojčka, menda zato, da bi preprečil, kot rečeno, novo državljansko vojno. Enajstega septembra 2001 so ugrabili letala in napadli tako Svetovno trgovinski center kot Pentagon.

Gospod Phillips ni več zdržal in je izdal resnico: »To je storil potnik, ki se je vrnil iz prihodnosti, in sicer iz leta 2038, njegovo ime je bilo Titor! Vrnil se je v leto 2000 in z napadom ustavil državljansko vojno, ki bi se sicer začela leta 2008. Nekdo v prihodnosti je namreč sklenil, da bo Amerika potrebovala poenotenje, ta dogodek je naposled sovpadal z 11. septembrom …«
Tudi gospod Phillips se je iz prihodnosti vrnil z določenimi nalogami. Ena izmed teh je opozarjanje na dve bližajoči se vojni, »ki bi povzročili na milijone žrtev«!
Jedrska katastrofa in tretja svetovna vojna naj bi bili vse bližje.
Jedrska katastrofa in tretja svetovna vojna naj bi bili vse bližje.

Rekel je: »Pazite se leta 2019, še posebno marec 2019 bo peklenski, če ne bomo tisti, ki prihajamo iz prihodnosti, spremenili toka dogajanja!«

S prstom je pokazal na Severno Korejo, ki, pravi, razmišlja o jedrskem napadu na havajski Honolulu, zatem pa še na ZDA.
Nekaj je iz prihodnosti že videl: začetek tretje svetovne vojne, denimo, ki se je začela leta 2020 in je trajala tri leta.
»Kitajska in Rusija sta bili zaveznici proti Veliki Britaniji, ZDA in še nekaterim drugim. Raje vam ne povem, koliko je bilo mrtvih!«

Gospod Phillips pa še zdaleč ni edini, ki takole vandra skozi čas in opozarja na prihodnje dogodke, ki bi pošteno zamajali svetovni red in škodili naši civilizaciji. Fantje iz prihodnosti v bistvu poskrbijo za mir. Pa če temu verjamemo ali ne.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije