NOVICE NAGRAJUJEJO

Superbabica Martina se je najbolj razveselila čipsa

Nagrado Poletje s Slovenskimi novicami smo odpeljali na Breg pri Ribnici. Vnučka sta razkrila, da jo bo razdelila med najmlajše družinske člane.
Fotografija: Martina nas je pričakala z vnučkoma Keli in Davidom. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Martina nas je pričakala z vnučkoma Keli in Davidom. FOTO: Marko Feist

RIBNICA – Tokratno žrebanje v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami nas je popeljalo v naselje Breg pri Ribnici. Pred hišo, ki smo jo obiskali, se razprostira lepo negovan travnik, sredi katerega se bohotita tobogan in trampolin in okoli katere odmeva otroški smeh. Nič ne pretiravamo, če rečemo, da je naša nagrajenka Martina Dejak superbabica. Ima pet vnukov, ki so radi in pogosto v njenem varstvu, njej pa ni to prav nič odveč. Ob našem prihodu sta ji družbo delala šestletna Keli in 11-letni David, ki nista varčevala z lepimi besedami na babičin račun. Med drugim sta povedala, da babica, ki zase skromno pravi, da ne kuha preveč dobro, pripravlja odlične jedi ter da bo najmanj polovico nagrade gotovo podarila najmlajšim družinskim članom, tudi njima, seveda. Čeprav še kako rada in kar se da pogosto varuje vnuke, pa si zna gospa Martina vzeti čas zase, pri tem ji pomagajo tudi Slovenske novice. »Nalašč se ne naročim, tako da imam vsakokrat razlog, da grem ponje v mesto, mimogrede pa še na kavo in v trgovino. Kaj ni tako lepše?« pravi. Najraje od vsega pa, priznava, v našem časopisu prebira kuharske recepte.

Popolno presenečenje

Presenečenje je bilo še večje, ker nagrajenka še nikoli ni zadela večjega dobitka. FOTO: Marko Feist
Presenečenje je bilo še večje, ker nagrajenka še nikoli ni zadela večjega dobitka. FOTO: Marko Feist
Naša nagrajenka ni pričakovala nagrade. »Vi me hecate? Ne morem verjeti!« je vzkliknila že, ko smo jo po telefonu obvestili, da je bila izžrebana, veselja pa ni skrivala niti ob našem prihodu. »Še nikoli nisem ničesar zadela in prepričana sem bila, da tudi tokrat ne bo nič,« nam je zaupala. A kupončka, ki ga je poslala, se je držala sreča in paket bogatih poletnih nagrad je romal v Breg. Kar 17 litrov ledene kave, paket osvežilnih vitaminskih pijač dana, immuno, detox ter active in fit, sladke dobrote iz Kraša in slane pregrehe znamke Chio, Beletrinina knjiga, komplet Kozmetike Afrodita in nekaj izdelkov za dom in plažo, ki jih je primaknila naša časopisna hiša – vse to je med navdušenimi vzkliki Keli in Davida, ki sta pridno pomagala nositi, nekaj minut po našem prihodu pristalo na veliki vrtni mizi. Mali Keli, ki bo v kratkem postala šolarka, so najbolj padle v oči sladke ledene kocke, David pa si je navdušeno ogledoval loparje in žogico. Nagrajenka se je poleg čipsa chio, ki pa ga žal ne sme jesti, še posebno razveselila sončnih krem ter ležalke in brisače za na plažo, saj se na poletni dopust odpravlja šele septembra. Na Dugem otoku, kamor odpotuje z društvom upokojencev, ji bo vse to, pravi, seveda prišlo še kako prav.

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni
Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019

Naše nagrajence to poletje razveseljujemo s takšno nagrado! FOTO: Igor Mali
Naše nagrajence to poletje razveseljujemo s takšno nagrado! FOTO: Igor Mali

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije