Predstavitvena informacija

Slovenci hujšajo z izdelkom, ki ga je priporočil Dr. Oz

Milijoni so navdušeni nad tako imenovano »čudežno tableto«, ki je namenjena izgubi teže. Odkar jo je predstavil tudi dr. Oz, je povpraševanje preseglo vse meje in ljudje so naravnost ponoreli. Poročamo o neverjetnih rezultatih, ki jih imajo Slovenci.
Fotografija: FOTO: Dr. Oz
Odpri galerijo
FOTO: Dr. Oz

Dr. Oz je priljubljeni ameriški zdravnik, ki je zaslovel kot gostujoči doktor v Oprah Show, kjer je gledalcem svetoval o številnih težavah, še posebej pa se je specializiral za težave z odvečno težo in pomlajevanjem. Kot avtoriteta na področju oblikovanja telesa je leta 2009 dobil svojo televizijsko oddajo Dr. Oz show, ki je bila že devetkrat nagrajena z nagrado emmy zaradi neverjetne priljubljenosti.

FOTO: Dr. Oz
FOTO: Dr. Oz

Dr. Oz je v svoji oddaji predstavil zaviralce ogljikovih hidratov kot čudeže izgube teže in o njih povedal: »Ne vem, kje se je ta izdelek skrival vse moje življenje!«



Kot najboljšo sestavino za zaviranje ogljikovih hidratov in topljenje maščobe je dr. Oz izpostavil šipek in o njem povedal, da je to edini izdelek, ki deluje znotraj vašega telesa, tako da mu prepreči, da bi ogljikove hidrate, ki jih zaužijete čez dan, spremenilo v trdovratno maščobo, ki se je vsi želimo znebiti!


Na milijone ljudi po vsem svetu se bojuje z odvečnimi kilogrami in dr. Oz zagotavlja, da vam bo izvleček Roship oziroma izdelek RE-Lite Plus spremenil življenje in zagotovil sanjsko postavo, ki ste si jo vedno želeli.


 
Dr. Oz je v svojem prispevku gostil priznano strokovnjakinjo za hujšanje, Liso Lynn, ki mu je pritrdila in povedala: »Res me jezi, da najboljši izdelki za hujšanje niso bolj poznani! Izvleček šipka deluje, je naraven, varen in nimate česa izgubiti!«

Svetovno priznana strokovnjakinja Lisa Lynn priporoča RE-Lite Plus kot glavno rešitev v boju proti odvečni maščobi

Lisa Lynn, ki jo imajo mnogi za največjo strokovnjakinjo za izgubo teže na svetu, o izvlečku šipka pravi: »Pred leti sem imela več kot 20 kilogramov preveč in preizkusila sem vse mogoče diete ter postala celo vegetarijanka, da bi izgubila odvečno maščobo. Redno sem pridobivala težo, dokler nisem odkrila naravnih, vendar izredno močnih metod, ki lahko pospešijo tudi najbolj počasen metabolizem. Pomagajo celo ljudem, ki pridobivajo težo zaradi težav s ščitnico in menopavzo. Nepotrebnih izgovorov je zdaj konec!«

FOTO: Dr. Oz
FOTO: Dr. Oz

Po mnenju Lise Lynn izvleček šipka zmanjša željo po ogljikovih hidratih, ki so odgovorni za odvečno maščobo v vašem telesu. Poleg tega RE-Lite Plus poveča porabo kalorij celo v mirovanju, tako da maščobo topite ves dan in celo med spanjem! RE-Lite Plus topi še posebej trdovratno maščobo okoli trebuha, bokov in stegen.
 

Poiskali smo Slovence, ki so že sledili nasvetu Dr. Oza!

Izvleček šipka v najkakovostnejši obliki RE-Lite Plus je že na voljo v Sloveniji in govorili smo s Slovenci, ki so poročali o neverjetnih rezultatih.
 
36-letna Petra pove, da ji je RE-Lite Plus popolnoma spremenil življenje. »Izgubila sem 28 kilogramov v nekaj mesecih. Maščoba se je kar topila. Vse življenje sem se bojevala z odvečnimi kilogrami in preizkusila sem vse mogoče diete in prehranske dodatke, ki so obljubljali čudeže. Večinoma nisem izgubila niti kilograma, če pa mi je že uspelo izgubiti nekaj maščobe, se je zelo hitro vrnila. Odkar sem zaradi dr. Oza odkrila izvleček šipka, je izguba teže del mojega vsakdanjika in še nikoli nisem bila tako srečna!«
 
Ker smo se želeli prepričati, da njena zgodba ni izjema, smo poiskali še druge Slovence, ki so že preizkusili RE-Lite Plus in so želeli deliti svoje izkušnje. Našli smo na ducate zgodb, ki so jih ljudje sami delili po spletu, facebooku ali pa nas celo sami kontaktirali.
 
Maja iz Kranja je povedala, da ni imela hudih težav s kilogrami, želela si je le zapeljiv trebušček. Ker je maščoba okoli trebuha najbolj trdovratna, se je leta mučila, da bi izgubila zadnjih 7 kilogramov in se počutila privlačno. »Že nekaj dni po tem, ko sem začela uporabljati RE-Lite Plus, sem opazila, da sem imela manj želje po sladkorju, in po dveh tednih sem izgubila nekaj centimetrov obsega, kar je pri meni pravi čudež :). V dveh mesecih sem dosegla svoj cilj, čeprav sem prej leta in leta telovadila in se trudila z zadnjimi kilogrami. Zares priporočam RE-Lite Plus vsem, ki se že dlje časa trudijo z odvečno maščobo in si želijo oblikovati svoje telo!«

...
...

Marko iz Kopra pa je povedal, da se je že od otroštva boril z odvečnimi kilogrami. »Nikoli nisem preizkusil nobenih izdelkov za hujšanje, ker se mi je zdelo, da to kupujejo samo ženske. Ko sem se končno odločil, da je dovolj in da želim narediti nekaj zase, sem na srečo na televiziji zasledil oddajo, v kateri je dr. Oz priporočal izvleček šipka kot najboljši topilec maščobe. Po kratkem iskanju sem odkril RE-Lite Plus in to je bila moja rešitev, s katero sem izgubil že 22 kilogramov, želim pa jih izgubiti še približno 8. RE-Lite Plus je bila najboljša odločitev, ki sem jo kadar koli sprejel.«

 
Naše mnenje o »čudežnih« izdelkih za hujšanje in RE-Lite Plus

Pri poplavi izdelkov na našem trgu, ki obljubljajo čudežno izgubo teže, smo bili z razlogom skeptični, zato smo se odločili, da kljub številnim zgodbam o uspehu preverimo trditve in rezultate. RE-Lite Plus vsebuje izredno kakovostno različico izvlečka šipka in še 6 drugih sestavin, ki so vse namenjene zaviranju teka ali pa topljenju maščobe.
 
Čeprav obstajajo klinične raziskave, ki podpirajo rezultate za vse sestavine, nas je zanimalo, kako delujejo skupaj v formuli, ki jo uporablja RE-Lite Plus. Odkritja so bila naravnost šokantna: RE-Lite Plus poveča porabo kalorij skozi ves dan, kljub temu pa ne »topi« mišic, ampak energijo za delovanje telesa porabi neposredno iz najbolj trdovratnih zalog maščobe. Bili smo naravnost navdušeni.
 
 

Sklep

RE-Lite Plus z vsem srcem priporočamo vsem, ki si želijo izgubiti zadnjih nekaj kilogramov maščobe ali pa se bojujejo z veliko odvečno težo. Rezultati strank in klinične raziskave potrjujejo, da je RE-Lite Plus z razlogom najbolj prodajan izdelek za topljenje maščobe na svetu!
 
Za naše bralce smo pripravili posebno časovno omejeno ponudbo, v kateri lahko prihranijo kar 40 % pri nakupu RE-Lite Plus. Vseh vaših zgodb o uspehu pa bomo zelo veseli in jih bomo tudi delili!
 



 
P. S.: Proizvajalec ponuja tudi garancijo na zadovoljstvo in vrne celotno kupnino, če niste popolnoma zadovoljni!

Vsebino omogoča: Ardoria s.r.o.​

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije