NEVARNO POČETJE

Saj ni res, pa je: poglejte, kaj so spet počeli na avtocesti (FOTO)

Ob vzpostavitvi varnostnega pasu je prišlo do nevarnega početja nekaterih udeležencev v prometu.
Fotografija: Neverjetno, kaj se je dogajalo na avtocesti. FOTO: Promet.si
Odpri galerijo
Neverjetno, kaj se je dogajalo na avtocesti. FOTO: Promet.si

Na štajerski avtocesti je po prometni nesreči zaprt vozni pas v predoru Pletovarje proti Mariboru. Na primorski avtocesti pa je oviran promet pred razcepom Gabrk proti Kopru.

Na štajerski avtocesti se je zgodila prometna nesreča. V predoru Pletovarje proti Mariboru je nato po poročanju medijev prišlo do naleta več vozil, zaradi česar je zaprt vozni pas.

Nastal je zastoj, ki sega prek priključka Dramlje, zamudo na prometnoinformacijskem centru ocenjujejo na od 15 do 20 minut.

Ob vzpostavitvi varnostnega pasu pa je znova prišlo do nevarnega početja udeležencev v prometu. Zavod Reševalni pas poroča o sprehajanju po cestišču in o obračanju vozil ter okoriščanju z reševalnim pasom, navajajo spletni mediji.

Na štajerski avtocesti žival na cestišču ovira promet pred priključkom Slovenska Bistrica sever proti Ljubljani, že dalj časa poroča prometnoinformacijski center.

Zaradi jutranje prometne konice je povečan in upočasnjen promet proti večjim mestom.

Še vedno pa ostaja zaprtih več cest, ki so bile poškodovane v ujmi. Razmere se ves čas spreminjajo. Voznike pozivajo, naj upoštevajo navodila dežurnih služb in naj ne vozijo na poplavljena območja ali zaprte ceste.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije