OPOZORILO

Zaradi visokih tujih državnikov boste na avtocesti stali

Drugi dan mednarodnega dogodka v Sloveniji omejitve prometa in predvideni zastoji proti Gorenjski. 
Fotografija: V sredo je bila zaradi vrha Tri morja Ljubljana povsem ohromljena. FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
V sredo je bila zaradi vrha Tri morja Ljubljana povsem ohromljena. FOTO: Blaž Samec, Delo

LJUBLJANA – Vrh pobude Tri morja, ki ga gostita Marjan Šarec in Borut Pahor, je v sredo v Ljubljani povzročil kar precejšnji kaos.

Zaradi osmih predsednikov držav, predsednika Evropske komisije, ameriškega državnega sekretarja ter drugih visokih gostov pa bo tudi drugi dan nekaj nevšečnosti v prometu. Tokrat na drugih lokacijah, saj so se iz prestolnice preselili v protokolarni objekt Brdo pri Kranju.

Policija opozarja, da danes od 8. do 17. ure velja določena prepoved za tovornjake težje od 7,5 tone na ljubljanski obvoznici (južna in zahodna) in delu avtocestnega kraka proti Gorenjski. 

​Ves dan bo zaprta Miklošičeva cesta od križišča z Dalmatinovo ulico do križišča z Nazorjevo ulico.


Vozniki, upoštevajte odredbe policistov

»Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, naj zaradi varnosti udeležencev obiska in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov, ki bodo skrbeli za varnost v cestnem prometu. Priporočamo vam, da se na pot odpravite prej kot običajno, vožnjo pa prilagodite razmeram na cestah. Vozite strpno in previdno! Ob tem seveda velja opozorilo voznikom, da se morajo ob srečanju policijskih vozil za spremstvo varovane kolone, ki so označena z rdečimi in modrimi lučmi, ustaviti, se po možnosti
V sredo je bila zaradi vrha Tri morja Ljubljana povsem ohromljena. FOTO: Roman Šipić, Delo
V sredo je bila zaradi vrha Tri morja Ljubljana povsem ohromljena. FOTO: Roman Šipić, Delo
umakniti z vozišča in varovani koloni omogočiti neoviran in prost prehod. Vožnjo lahko nadaljujete takoj, ko mimo vas zapelje zadnje policijsko vozilo, označeno z rdečo in modro lučjo, oziroma ko to dovolijo policisti, ki bodo urejali promet v križišču,« opozarjajo policija. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije