TEROR NA GORENJSKEM

Gorenjski sadisti: član tolpe srni skakal po glavi in snemal, spregovoriti ne upa nihče

Mama enega izmed deklet obtožuje trojico mladih Gorenjcev, da so poskušali povoziti njeno hčerko. Sodišča in policija nemočni.
Fotografija: Videoposnetek naj bi prikazoval, kako eden od mladeničev skače srni po glavi. Kasneje se je prijateljema hvalisal s tem podvigom. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Videoposnetek naj bi prikazoval, kako eden od mladeničev skače srni po glavi. Kasneje se je prijateljema hvalisal s tem podvigom. FOTO: posnetek zaslona

Idilična, predpraznična s soncem obsijana Zgornjesavska dolina na Gorenjskem skriva mračne skrivnosti. Tamkajšnja tolpa treh mladeničev, kolovodja naj bi komaj dopolnil polnoletnost, po besedah krajanov ustrahuje in izsiljuje sovrstnike in spolno nadleguje dekleta. Zadeve so šle tako daleč, da naj bi po pričevanju ene od mamic poskušali celo povoziti njeno hčerko, med žrtvami terorja pa je celo hčerka znane slovenske humanitarke. 

Prijava na policijo prinesla le še hujše grožnje

Gorenjska trojica naj bi svoje »podvige« vestno beležila in snemala. Vse skupaj naj bi se dogajalo že vsaj dve leti, a so sodišča in policija menda nemočni, saj naj ne bi bilo dovolj dokazov. Po tem, ko se je ena od mamic menda opogumila in vendarle odšla na policijo, naj bi bila njena hčerka deležna groženj in izsiljevanj.

Grozljivo mučili živali

Med »podvigi«, ki naj bi jih mladi sadisti tudi zabeležili in objavili na facebooku, naj bi bil tudi grozljiv prizor mučenja in uboja srne. To naj bi nekako ujeli, eden od članov pa naj bi ji skakal po glavi vse do bridkega konca.

Po tem, ko je nekdo na družbenih omrežjih razkril dogajanje, so se usuli komentarji Slovencev. Teh medijsko ne bomo izpostavljali, gredo pa v smeri dobrega starega slovenskega pregovora, da za vsako rit palica raste. Strahopetneži so zato že izbrisali svoje profile z družbenih omrežij.

So jim vzorniki morilci mačk iz leta 2000?

Ob branju o dogajanju na Gorenjskem se tistim z boljšim spominom prikličejo v spomin novice izpred natančno dveh desetletij. Leta 2000 so namreč policisti po naključju odkrili trojico mladih Gorenjcev, menda vzornih gimnazijcev, ki so zverinsko in na najbolj zavržne sadistične načine pobili 42 mačk. Zanje je bil usoden rutinski policijski prometni nadzor, med katerim so policisti v njihovem avtu našli mučilno napravo in dnevniške zvezke s popisom grozovitosti.

Trojica je takrat zažigala, napadala s petardami, rezala in trpinčila v vseh najbolj sprijenih oblikah več kot štirideset mačk in jih nadvse grozljivo ubijala. Človeka nevredno početje so si dnevniško pregledno zapisovali. Mulci so takrat kazen odslužili z družbenokoristnim delom, so se pa zaradi izobčenja morali prešolati na druge šole. No, nekaj let kasneje so zaradi »duševnih muk« tožili državo in zahtevali pet milijonov tolarjev za prestane bolečine.
 

Več boste lahko prebrali v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije