Rojstni list Archieja razkriva pravi naziv in ime Meghan Markle

Dokument tudi razkriva, kje se je rodil.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Čeprav je koronavirus glavna tema na svetu, kraljeva družina še vedno polni medijske stolpce. Konec tedna je kraljica Elizabeta II. (93) nagovorila ljudi v času pandemiji, zdaj pa je znova v središču pozornosti vojvodinja Susseška.

Poročilo o rojstvu malega Archieja, sina Meghan Markle (38) in princa Harryja (35), je razkrilo javnosti pravo ime njegove matere. Mnogi so namreč verjeli, da je njen pravi naziv vojvodinja Susseška, ki ji ga je podelila kraljica, ko se je poročila z njenim vnukom. A Meghan je princesa. V rojstnem listu piše Rachel, princesa Združenega kraljestva. Dokument tudi razkriva, kje se je rodil deček, ki so ga dolgo skrivali pred javnostjo. To je zasebna bolnišnica v Portlandu v Westminstru, kjer bivanje za eno noč stane približno 23.000 evrov.

Sicer pa je kraljevi parček od 1. aprila uradno neodvisen. Sama se financirata, Meghan se je celo odločila, da se vrne k igranju. A zdaj je padla odločitev, da bo sodelovala le z režiserji t. i. A-liste, da bi dobila vlogo, po kateri jo bodo kritiki jemali resno, še navaja Daily Mail.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije