Igralka dobila sina, atlet pričakuje hčerko

Jenna Dewan povila Calluma Michaela. Usain Bolt pripravil zabavo ob razkritju spola.
Fotografija: V prvem zakonu s Channingom Tatumom se ji je rodila hčerka Everly. FOTO: guliver/x17online.com
Odpri galerijo
V prvem zakonu s Channingom Tatumom se ji je rodila hčerka Everly. FOTO: guliver/x17online.com

Skoraj teden se je že odvrtel, odkar se je njuno življenje za vselej spremenilo. Na lepše in boljše, čeprav verjetno tudi bolj posejano z občasnimi skrbmi. »Kar tako so naša srca eksplodirala, vse do večnosti in še naprej. Pozdravljen na svet, najin mali angel!« je Jenna Dewan s svetom delila, da sta z zaročencem Stevom Kazeejem že minuli petek postala mati in oče. A sta z razkritjem radostne novice sprva nekoliko počakala, da sta vsaj tistih nekaj prvih sladkih dni užila povsem zasebno.

S pridom bo uporabil svoje noge, hitre kot blisk, za preganjanje hčerinih snubcev. FOTO: guliver/getty images
S pridom bo uporabil svoje noge, hitre kot blisk, za preganjanje hčerinih snubcev. FOTO: guliver/getty images
Občutja neizmerne sreče in brezpogojne ljubezni, ki prevzamejo žensko ob rojstvu otroka, lepotica že pozna. Pred skoraj sedmimi leti se ji je iz ljubezni s Channingom Tatumom, ki ji je odklenkalo pred dvema letoma, namreč rodila prvorojenka Everly, s katero je prvič spoznala, da je »materinstvo preprosto najbolj izjemna in čudovita stvar, kar se ji jih je kdaj primerilo«. Zato je lansko jesen, ko je njena ljubezen s Stevom po dveh letih obrodila sad, zacepetala od sreče. Natanko je namreč vedela, da bo njuna ljubezen z otročičkom postala le še slajša. »V enem samem trenutku se je najino vesolje razširilo in stvari nikoli več ne bodo enake. Dobrodošel na Zemlji, otrok zvezd,« je sinka, s katerim je prvič začel okušati čare starševstva, pozdravil novopečeni očka. In ime fantička, ki zvezdniški parček tako osrečil? Callum Michael Rebel.

Ognjemet za otroka

Jenna in Steve sta dobila sinka. FOTO: instagram
Jenna in Steve sta dobila sinka. FOTO: instagram
Jenna in Steve se v teh dneh učita nove družinske dinamike in osvajata nove veščine. To vse že kmalu čaka tudi Usaina Bolta, ki je letošnje leto začel z novico, da bosta z dolgoletnim dekletom Kasi Bennett postala oče in mati, o čemer je na tihem že dlje sanjaril. »Precej časa sem potreboval, da sem spoznal, da nikoli ni čisto pravi čas za otroke. Ni idealnega momenta. Preprosto se moraš zanje odločiti in se spraviti na delo. Držim pesti, da že kmalu,« je le malce pred oznanitvijo, da bosta zibala, priznal Usain in še dodal, da si, čeprav se zaveda, da to pomeni domači kaos, želi tri otroke. Začela bosta s hčerko, kar je pred le par dnevi na bombastični zabavi ob razkritju spola ugotovil Usain, z njim pa še kopica njegovi petičnih prijateljev, ki sta jih zaljubljenca povabila na razkošno zabavo na njegovi domači Jamajki. Nebo je v nekem trenutku razžaril ognjemet, končal pa se je z raketami v rožnatih odtenkih. »Očka punčki bom!« je tedaj veselo kriknil Usain in bil že v naslednjem trenutku globoko hvaležen za svoje bliskovite noge. Kajti če je poprej s svojim kot strela hitrim tekom na kratke proge navduševal na svetovnih prvenstvih, olimpijskih igrah in podiral rekorde, mu bo to prišlo še kako prav pri lovljenju in ustrahovanju bodočih neprimernih fantov, ki se bodo smukali okoli njegove punčke. »Fantje, moški, ne igrajte se z menoj!« jih je že zdaj posvaril.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije