ODPOVEDI

Zaradi virusa se je Saša poslovila

Bodoča mamica Saša Zamernik je oboževalcem pomahala v slovo.
Fotografija: Saša Zamernik je v veselem pričakovanju, zato se je odločila za slovo od glasbenih odrov. FOTO: ŽIGA CULIBERG
Odpri galerijo
Saša Zamernik je v veselem pričakovanju, zato se je odločila za slovo od glasbenih odrov. FOTO: ŽIGA CULIBERG

Vzgojiteljica predšolskih otrok Saša Zamernik, ki se s petjem ukvarja od otroštva, je desetletje namenila nastopanju z Gorenjskim kvintetom, zadnja leta pa je sodelovala z Vražjimi muzikanti. Saša, ki je trenutno v veselem pričakovanju, je imela namen z njimi nastopati vse do glavne sezone veselic, a ji je načrte prekrižal koronavirus.

Zaradi njega so bili Vražji muzikanti tako kot drugi slovenski glasbeniki, glasbenice in skupine prisiljeni odpovedati nastope, Saša pa bo tedaj, ko se bo stanje umirilo in se bo življenje vrnilo v stare tirnice, po vsej verjetnosti že mamica. Zaradi tega se je odločila, da bo najbolje, če se od oboževalcev poslovi že kar zdaj.

»Zaradi razmer so odpovedani tudi moji zadnji nastopi z vražjimi. Vražji muzikanti in nova pevka, želim vam veliko dobre glasbe in pozitivne energije za delo. Zavesa se je spustila, predstave je konec. Ljudje so odšli, luči na odru so se ugasnile. Hvala vam za vse aplavze, ki so bili namenjeni prav meni,« je Saša zapisala na facebooku.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije