KORONAVIRUS

Šarčevemu svetovalcu prekipelo, to sporoča javnosti (FOTO)

Pravi, da premierju v odstopu ne bo prenašal sporočil.
Fotografija: Matej Špehar. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Matej Špehar. FOTO: Mediaspeed

V teh kriznih časih se vse več ljudi obrača tudi na politike. Še posebej samostojni podjetniki so v zadnjem času pozivali državo, naj tudi njim omogoči olajšave oziroma nadomestila. Na udaru so očitno tudi predstavniki ljudstva oziroma njihovi zaposleni. Kot je na facebooku sporočil svetovalec LMŠ Matej Špehar, ima dovolj tega, da mu ljudje sporočajo, naj Šarcu reče, da naredi to ali ono.

Kot pravi Špehar, tega ne bo počel »niti v sanjah«. Zakaj se je tako odločil, preberite v spodnjem zapisu.

»Dragi moji fb frendi. Prosim, ne mi pošiljati sporočil, me tegati v komentarje v stilu "reci Šarcu naj naredi tisto, nujno mora zrihtati ono". Bomo kar direktno napisal, morda bo grobo, a upam, da boste razumeli - ne bom. Niti v sanjah. Ker? Situacija zahteva rangiranje stvari po prioritetah.

Zaupajte profijem, ki so na odgovornih mestih. Če bo vsak vlekel na svojo stran, pametoval, objavljal šokantne, nepreverjene novice, kaj je slišal od prijatelja, ki je slišal od znanca,... spraševati kaj bo z oprostitvijo prispevkov za samostojne podjetnike zaradi izpada dohodkov (ja, tudi jaz sem SP) - to pomeni samo oteževanje situacije in trošenje energije brez haska. Stroka dela 24 ur na dan, ogrožajo sebe in svoje najbližje, da lahko pomagajo, da gremo skozi čim manj poškodovani.

Najprej zdravje, nato birokracija. Pomagajmo si med seboj, ustvarjanje panike in drame ne bo rešilo ničesar, samo poslabšalo bo vse skupaj. Slovenci smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj, ko je hudo. Vem, da bomo tudi tokrat.
Srečno Slovenija

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije