NAVDUŠIL JE NA ODRU

Rogličev sin je bil ponovno zvezda: poglejte, kako vesel je bil ob uspehu očeta (VIDEO)

Na podelitvi nagrad najboljšim trem kolesarjem je ponovno požel veliko pozornosti. Uspelo mu je tudi priti do pokala.
Fotografija: Lori Roglič Klinc z Levom zagotovo ni dolgčas. RFOTO: Jennifer Lorenzini Reuters
Odpri galerijo
Lori Roglič Klinc z Levom zagotovo ni dolgčas. RFOTO: Jennifer Lorenzini Reuters

Dirka po Lombardiji je prinesla nov uspeh slovenskega kolesarstva. Na njej je zmagal Tadej Pogačar, tretji pa je bil Primož Roglič. Zelo zanimivo je bilo že na sami dirki. Zanimivo pa je bilo tudi po njej na podelitvi nagrad. Na njej je ponovno navdušil sin Primoža Rogliča, Lev.

Lev je s svojo obrazno mimiko in potezami marsikoga nasmejal. V nekem trenutku podelitve se je zelo razveselil cvetja, ki je bilo namenjeno Primožu. Tega mu ni uspelo dobiti, mu je pa oče v zameno dal pokal, ki ga je ponosno dvignil v zrak.

Že je navduševal

Lev je sicer že v preteklosti navduševal na odru s svojim slavnim očetom. Na podelitvi nagrad na Dirki po Italiji je s Primožem celo naredil telemark. Kako je bilo to videti, poglejte v spodnjem videu. Glede na to, kako dober je Primož, se zdi, da bomo vragolije njegovega sina na odru lahko še večkrat gledali.

Morda pa bomo nadobudnega mladeniča nekoč celo samega gledali na zmagovalnem odru, in sicer kot kolesarja. Gene ima že dobre. Prav tako pa ima doma mentorja, ki bi mu lahko dal ogromno uporabnih kolesarskih nasvetov.

Primož se je sicer v teh dneh preselil v novo moštvo. V prihodnji sezoni bo nastopal za ekipo BORA - hansgrohe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije