LJUBEZEN PO DOMAČE

Nani prija groba masaža, ljubosumnice bi Damjanu odrezale jajca (FOTO)

V ljubezenskem šovu se je pojavila nova iskalka ljubezni.
Fotografija: Spravila se je na njegovo uho. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Spravila se je na njegovo uho. FOTO: Voyo

V šovu Ljubezen po domače je bilo znova pestro. Medtem ko so se ženske v hlevu pri Damjanu ukvarjale s kmečkimi opravili, so doživele presenečenje. Barbaro, Moniko in Jevrosimo je presenetila Nana, ki je Damjana neposredno iz hleva odpeljala na zmenek.
Imela sta se lepo. FOTO: Voyo
Imela sta se lepo. FOTO: Voyo

»Mislim, da sem prišla v pravem trenutku, one so ravno kidale gnoj, temu sem se lahko izognila,« je dejala. »Nimam besed za to, to ni normalno. Primazala bi mu klofuto,« pa je bila ogorčena Jevrosima. 
 

Ljubosumje na višku, odrezala bi mu jajca 


»Mi tule delamo, ena gospa pa pride in ga odpelje, kje je tu logika!« pa je bentila Monika, ki je tudi ocenila, da je Nana vsem huda konkurenca. Moniki je tudi prekipelo in je zapustila hlev. Barbara pa je bila ob prihodu nove ženske tako šokirana, da o tem ni hotela govoriti. Jevrosima je šla še dlje v svoji jezi: »Tako bi mu odrezala jajca.« To je podprla tudi Monika. 
Ljubosumje na višku. FOTO: Voyo
Ljubosumje na višku. FOTO: Voyo

Nana je že na prvem zmenku prešla v akcijo in Damjana zmasirala. Ta ji je razkril, da mu je všeč groba, Nana pa je dejala, da bi mu pokazala erotično. Damijan ji je nato predlagal, da ji predstavi masažo z medom. 


Erotična masaža proti masaži z medom 


»A obstaja kakšna možnost, da se zlepiva?« ga je povprašala Nana. Nato je šel v akcijo še Damjan in ji vrnil masažo. Nani je očitno prijala: »Paše mi, če je na grobo.« Za konec zmenka v termah ga je še poljubila na ušesa.
Spravila se je nanj. FOTO: Voyo
Spravila se je nanj. FOTO: Voyo

Da bi pomiril duhove, je Damjan preostale odpeljal na lepše. Odločil se je za sprostitev v naravi in tako so šli na ribolov. Ob tem so ugotovile, da zna Nana pritegniti njegovo pozornost, medtem pa z Barbaro sploh nista govorili. 
 

S potrto Barbaro končal na seniku


Je pa Damjan opazil, da je Barbara potrta ob Naninem prihodu. Zato sta šla na zmenek in razložil ji je, da išče takšno, ki mu bo v pomoč na kmetiji. Ji je pa razkril tudi, kako je bilo na zmenku in masaži z Nano. Dejal je, da ni bilo nič resnega, a da je užival in da je tudi sam zmasiral Nano, vendar zgolj prijateljsko. Erotična masaža, ki jo je Nana ponujala, je pa odpadla.
S poljubi sta končala zmenek. FOTO: Voyo
S poljubi sta končala zmenek. FOTO: Voyo

​Očitno ga je Barbara na zmenku dodobra omrežila, saj sta končala na seniku in objeta zaspala ...
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije