VROČE

Oče dijaka zagovarja sina: Božal jo je le po prsih, ker je imela menstruacijo

Seks škandal v Pulju dobiva nove razsežnosti.
Fotografija: Na tej šoli je v zadnjem času vse prej kot mirno. FOTO: Spletna stran šole
Odpri galerijo
Na tej šoli je v zadnjem času vse prej kot mirno. FOTO: Spletna stran šole

PULJ – Po incidentu, ki je pretresel zdravstveno šolo v istrski prestolnici, prihajajo na dan nove podrobnosti. Oglasil se je oče najstnika, ki je po prsih otipaval dijakinjo. Mediji so namreč najprej poročali o spolnem nadlegovanju, potem pa je prišlo na dan, da naj bi bilo dotikanje obojestransko.

»Mojega sina so vsi že vnaprej obsodili. Na šolskih hodnikih se šušlja, da je posiljevalec, kot nekakšen seksualni manijak,« je bil ogorčen oče. Kot je še poudaril, ni njegovega sina nihče vprašal, kako se počuti. Po besedah očeta, ki je spregovoril za Glas Istre, je bilo dogajanje spolne narave pri uri informatike obojestransko in ni bilo z nobene strani nikakršne prisile. 

Imela je menstruacijo

Kot dogajanje opisuje oče, sta se dijaka začela dotikati po kolenih, nato pa je želel njegov sin najstnico prijeti za spolovilo, a mu je ona dejala, da ima menstruacijo. Potem se je je – z njenim privoljenjem – začel dotikati po prsih, ona pa ga je prijela za spolovilo. »Oba bi morala šola kaznovati, saj je tako vedenje v šoli vredno obsojanja,« je prepričan.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije