SMRT POŠTARKE

Olga vstopila v dvigalo in nikoli več je niso videli: »Nihče ni slišal njenih krikov«

Umrla je med raznašanjem pošte.
Fotografija: Umrla je med raznašanjem pošte, FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Umrla je med raznašanjem pošte, FOTO: Pixabay

24. julija je 32-letna Olga Leontjeva raznašala pošto v Taškentu, glavnem mestu Uzbekistana. Posnetek nadzorne kamere jo je posnel, ko je vstopila v dvigalo devetnadstropne stavbe, in nikoli več je niso videli.

Družina matere samohranilke šestletne deklice je pogrešano prijavila čez dva dni. Po enem dnevu so Olgino truplo našli v dvigalu. Predvidevajo, da je prišlo do okvare dvigala ali izpada elektrike.

Nihče ni slišal krikov na pomoč

»Nihče ni slišal njenih krikov na pomoč,« pravi eden od stanovalcev stavbe, kjer se je vse zgodilo, in dodaja, da se alarm v dvigalu sploh ni oglasil. Dvigalo kitajske izdelave je že imelo tehnične okvare in ni bilo ustrezno registrirano, ob tem navaja Daily Mail.

Zdaj že poteka preiskava, s katero bodo ugotovili vse okoliščine smrti poštarke. Tiskovni predstavnik regionalnih elektroenergetskih omrežij je povedal, da v stanovanjski stavbi v teh dneh ni bilo izpadov električne energije. »To dokazujejo zapisniki izrednih izklopov. Vzrok za incident je bila okvara dvigala. To so potrdili tudi stanovalci,« je dejal.

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije