ODKRITO MNENJE

VIDEO: Brutalno udarila po Zali in Gašperju ter ju poslala na zadnje mesto

Pogrešala sta nastop, komunikacijo z gledalci.
Fotografija: Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Adrijan Pregelj
Odpri galerijo
Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Adrijan Pregelj

Slovenija je majhna država z dvema milijona prebivalcev in kar sto tisoč čebelarji, ugotavlja duo Toy in Goy. Komentirata glasbenike, ki bodo na prihajajoči Evroviziji predstavljali svoje države. Spomnila sta, da je našo trobojnico lani zastopala Lea Sirk, ki sta jo pohvalila, medtem ko nad letošnjo izbiro nista bila najbolj navdušena. Pred komentiranjem sta dejala, da utegneta biti groba, a da ne želita nikogar vznemiriti, temveč le izraziti svoje mnenje ob prvem ogledu pesmi.

Na prvo žogo je med nastopom Zale Kralj in Gašperja Šantla komentatorja zmotil zvok ploskanja, v nadaljevanju pa to, da sploh ne nastopata za občinstvo. Pesem sta označila, da je slišati, kot da še ne bi bila čisto končana. Med nastopom, ko Gašper prime Zalo za roko, pa sta se začela smejati, češ da je bilo vse skupaj videti zelo nerodno. Presenetilo ju je tudi to, da ni šlo za duet kot sta pričakovala. 

Na koncu pa je eden od komentatorjev drugemu dejal: »Čestitam. Združeno kraljestvo ne bo zadnje. Odkar to počneva, še nikoli nisem bil tako močno proti kakšni pesmi. Opravičujem se, ne govorim tega, ker sem zloben, ampak zato, ker tako trenutno čutim.« Dejstvo je, da pesmi v slovenskem jeziku nista razumela, ravno zato pa sta pogrešala kakšen pogled proti kameri, močan nastop, da bi gledalec pesem lahko začutil.

​Kaj pa menite vi?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije