VELIKO RAZOČARANJE

Takole so tolažili Primoža: ganljivo Lorino sporočilo in objem malega Leva

Na podelitvi ne bo prejel plišastega leva, bo pa lahko končno objel svojega Leva.
Fotografija: Lora in Lev sta tolažila Primoža. FOTO: Christophe Ena, Reuters
Odpri galerijo
Lora in Lev sta tolažila Primoža. FOTO: Christophe Ena, Reuters

Kakor se vrstijo čestitke Tadeju Pogačarju za neverjetno predstavo na kronometru in osvojeni Tour de France, so tudi drugega slovenskega junaka Primoža Rogliča, ki je v predzadnji etapi izgubil rumeno majico, zasuli s spodbudnimi besedami. A Primož je športno priznal, da je bil njegov mlajši reprezentančni kolega pač boljši, tolažbo pa je poiskal v objemu družine.

Preberite še: Ves svet se klanja Slovencema: »Česa takega v kolesarstvu še nismo videli!«

Športniki so bili na letošnji dirki po Franciji zaradi nevarnosti okužbe z novim koronavirusom strogo ločeni od zunanjih spremljevalcev dirke. Zato Primož svoje izbranke Lore Klinc in enoletnega sinčka Leva ni videl že lep čas, četudi sta ga z avtodomom spremljala na dirki. Po današnjem velikem razočaranju pa je bil sinov objem gotovo najboljša tolažba.

Na nedeljski podelitvi tako ne bo dobil plišastega leva, ki je simbol dirke in ga dobi nosilec rumene majice, bo pa zato toliko bolj užival v družbi svojega Leva.

Dirka je bila zelo čustvena tudi za njegovo družino, Lora se je na razplet na instagramu odzvala s fotografijo trpečega partnerja in besedami: »Življenje nas postavlja pred krvave preizkušnje. Ponosno stojim s teboj, still my hero

Preberite še: Stopili se boste: tako Rogličev sin obožuje očeta (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije