SLOVENIJA PRVAK

Fotografije povedo več kot 1000 besed: štiri leta na prestolu

Objavljeno 18. september 2017 01.18 | Posodobljeno 18. september 2017 01.21 | Piše: Ma. M.

Slovenska košarkarska reprezentanca je dvignila pokal za najboljše v Evropi.

CARIGRAD – V devetih tekmah so slovenski košarkarji vknjižili devet zmag, v finalu so za piko na i ugnali Srbe image, pred tem v polfinalu zadnje evropske prvake Špance. Spisali so zgodovino slovenskega športa in samostojne Slovenije. Nobeni članski ekipi doslej namreč ni uspelo sesti na evropski vrh, najbližje so bili rokometaši in odbojkarji. Na prestolu bodo sedeli prihodnja štiri leta. Pri tem so jim pomagali tudi glasni navijači v Carigradu in po vsej Sloveniji image, košarkarji pa so poškodovanega Luko Dončića celo odnesli na parket po pokal.

Kako pa je dvigniti pokal za najboljšo reprezentanco v Evropi? Poglejte fotografije.
 

Sprejem v središču Ljubljane, tja zastonj z vlakom

Turizem Ljubljana pripravlja sprejem na Kongresnem trgu v ponedeljek ob 20. uri.  Dogajanje se bo tam začelo ob 18. uri, košarkarji pa bodo prispeli dve uri pozneje.

Slovenske železnice (SŽ) vas na sprejem peljejo brezplačno! Navijači, ki boste v ponedeljek od 12. ure naprej prišli po vozovnico na katero koli prodajno mesto SŽ, s seboj pa boste imeli navijaški rekvizit ali dres v barvah slovenske košarkarske reprezentance, boste dobili brezplačne povratne vozovnice za v Ljubljano! Omenjena ponudba ne velja za vlake ICS. 
 

 

Deli s prijatelji