PREDSEDNIŠKE VOLITVE

V štabu Logarja umaknjeni od kamer: kje je Janša?

Eva Irgl, prijateljica in podpornica Anžeta Logarja, je povedala, zakaj je zanjo zmagovalec Logar, ne pa Nataša Pirc Musar.
Fotografija: Anže Logar. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Anže Logar. FOTO: Voranc Vogel, Delo

Logarjeva poslanska kolegica iz vrst SDS Eva Irgl je po objavi rezultatov dejala, da ni razočarana, ker Anže Logar ni postal novi predsednik države, a je zanjo vseeno zmagovalec. »Nisem razočarana, a sem verjela da bi Logar lahko postal novi predsednik republike Slovenije. Verjamem, da je Logar s to kampanjo pokazal, kako se da povezovati in sodelovati. To Slovenija potrebuje in sem zelo ponosna nanj,« je dejala.

image_alt
Sestra Pirc Musarjeve se je prijela za glavo, ko je izvedela tole ... (VIDEO)

Za Irglovo zmagovalec Logar

Na vprašanje, kakšno je vzdušje v štabu, je dejala. »Dobro je, se pogovarjamo, analiziramo stvari, smo šli čez lepo in naporno kampanjo. Pokazal je, da v politiki lahko gradimo in nikogar ne napadamo. Všeč mi je bilo, da se je med kampanjo ukvarjal s tem, kaj lahko on ponudi državljanom.« Če bomo dobili novo predsednico države, ji bo čestitala, »a je zanjo zmagovalec Anže Logar, ker je opravil ogromno delo, tudi za celotno Slovenijo«.

image_alt
To pa je presenečenje: poglejte, kdo je prišel v štab Pirc Musarjeve (VIDEO)

Stopnice z verižico, ki novinarje ločujejo od štaba. FOTO: P. Pa.
Stopnice z verižico, ki novinarje ločujejo od štaba. FOTO: P. Pa.
Je Janša prišel?

Tudi tokrat so Logar in njegova ožja ekipa v štabu v enem od ljubljanskih lokalov umaknjeni od kamer in novinarjev, on pa se je pred novinarji pomudil samo za prvo izjavo. Vse zanima, ali ga je prišel podpret tudi predsednik SDS Janez Janša. Med novinarji se govori, da je menda v kavarni, a ga nihče ni videl. Njegova predstavnica za odnose z javnostjo nam je dejala, da če bo Janša prišel, ne bo dajal izjav. V zmagovalnem taboru Nataše Pirc Musar vlada veselo vzdušje in je novinarjem odprl prostor za vsakršne izjave vseh. Odzivajo se podporniki, pa tudi vsi družinski člani.

Prazno v štabu Anžeta Logarja. FOTO: P. Pa.
Prazno v štabu Anžeta Logarja. FOTO: P. Pa.

Spremljate z nami volitve v živo. Najpomembnejše podatke objavljamo v tem članku.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije