PREDSEDNIŠKE VOLITVE

To pa je presenečenje: poglejte, kdo je prišel v štab Pirc Musarjeve (VIDEO)

Oto Pestner se je kot estradnik udeleževel dogodkov SDS, tokrat pa je prišel k Nataši Pirc Musar.
Fotografija: Družina Nataše Pirc Musar. FOTO: A. L.
Odpri galerijo
Družina Nataše Pirc Musar. FOTO: A. L.

Oto Pestner je dolga leta s pevskimi vložki v času volilne kampanje spremljal stranko SDS. Letos se je tudi odločil, da vstopi v politiko, saj je na parlamentarnih volitvah kandidiral za poslanca Povežimo Slovenijo. Poslanec ni postal, a je svoj glas posodil v tokratnih predsedniških volitvah. Nemalo nas je presenetilo, ko se je danes pojavil v štabu Nataše Pirc Musar, čeprav je dolga leta sodeloval z desno politično opcijo SDS, ki ji pripada tudi drugi predsedniški kandidat Anže Logar

V štabu Pirc Musarjeve, ki ji javnomnenjske raziskave napovedujejo zmago, je že veselo in izide današnjega glasovanja pričakujejo ob živi glasbi. Slišati je harmoniko, s svojim kvartetom New Sving Quartet pa je zapel tudi Pestner. Kako to? Z Natašo se že dolgo poznata, pravi.

V polnem štabu Pirc Musarjeve v Ruski dači za glasbo skrbi tudi Duo harmonik. V štabu so se zbrali družinski člani (mama, soprog Aleš Musar in sin Maks), prijatelji in drugi podporniki Pirc Musarjeve. Med njimi je tudi nekaj poslancev Gibanja svoboda, ki je pred volitvami v drugem krogu podprlo kandidatko, po pričakovanjih naj bi se jim pridružila tudi predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. Prav tako so v štabu predstavniki Piratske stranke. Pirc Musarjevo so sicer že pred prvim krogom podprli tudi v Stranki mladih - Zeleni Evrope, pred drugim krogom pa tudi SD, a vidnejših članov SD za zdaj ni opaziti.

Nataša Pirc Musar v krogu najbližjih. FOTO: A. L.
Nataša Pirc Musar v krogu najbližjih. FOTO: A. L.

Aleš Musar je med čakanjem izidov dejal, da je vesel, da je več ljudi prišlo na volišča kot v prvem krogu, kar ga navdaja z optimizmom.

Spremljajte z nami volitve v živo. Najpomembnejše podatke objavljamo v tem članku.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije