DRAMA SE NADALJUJE

Štefančič iskreno: Vmes sem hodil ležat za deset minut, da so me spravili k sebi

Znani voditelj zapušča nacionalko.
Fotografija: Marcel Štefančič v zadnji oddaji. FOTO: TV Slovenija
Odpri galerijo
Marcel Štefančič v zadnji oddaji. FOTO: TV Slovenija

Marcel Štefančič se poslavlja od RTVS in oddaje Studio City. Po poročanju N1 Štefančiča na TV-zaslone ne bo več, čeprav je bil pripravljen oddajo voditi tudi brezplačno. Nova voditeljica pa ne bo novinarka Vida Petrovčič, vsaj tako so danes sporočili z RTV. Vodstvo je tudi najostreje obsodilo napade na omenjeno novinarko, ki so se vrstili v preteklih dneh.

Štefančič je na dolgo spregovoril o svojem 24-letnem vodenju oddaje in z novinarko Suzano Lovec obujal spomine za spletni portal N1»Da bodo ukinili Studio City, se sicer govori že od prve oddaje pred več desetletji, ki je bila posneta eksperimentalno. Takrat so pisali, da je to prva in zadnja oddaja, ko je bilo konec prve sezone, so govorili, da je to prva in zadnja sezona,« je dejal Štefančič.

image_alt
To sta se zmenila urednica Studia City in voditelj Marcel Štefančič

»Jaz sem 24 let vodil oddajo in nisem niti enkrat manjkal, tudi z vročino sem hodil in vmes ležat za deset minut, da so me spravili k sebi, potem pa sem šel oddelat naslednji intervju,« je o svojem delu povedal Štefančič. Čeprav zapušča nacionalko, pa oddaja menda ostaja. V kakšnem formatu, za zdaj še ni želel razkriti. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije