ZALJUBLJENOST

FOTO: Lepotica, ki je osvojila srce teniškega asa

Objavljeno 09. september 2014 16.08 | Posodobljeno 09. september 2014 16.09 | Piše: A. K.

Marin Čilić in lepa Kristina sta v zvezi štiri leta.

Hrvaški teniški igralec Marin Čilić (25) se je z zmago na odprtem prvenstvu ZDA zapisal v teniško zgodovino.image Mladi Hrvat je navdušil s svojo igro in z lahkoto premagal Japonca Keja Nišikorija, s tribun pa so ga podpirali tako ljubitelji tenisa kot tudi najbolj zveneča imena Hollywooda.

Bodrila ga je

Marina so navdušeno bodrile tudi številne oboževalke po vsem svetu, ki pa so bile ob novici, da je Čilićevo srce že štiri leta oddano, zagotovo razočarane. Izbranka Kristina Milković, študentka psihologije in politologije, ga je bodrila s tribun, v svoj objektiv so jo ujeli številni fotografi, njene fotografije pa so se takoj pojavile na spletu.

Velika podpora

Čilić, ki zelo redko razpravlja o svojem zasebnem življenju, je pred meseci o svoji izbranki povedal tole: »Kristina mi je v veliko podporo. Čeprav zelo pogosto potujem, ona pa se mi na večini potovanj zaradi študijskih obveznosti ne more pridružiti, vedno najdeva čas zase. Ves čas sva na zvezi,« je za Večernji list povedal Čilić, ki pravi, da je Kristina edina oseba, ki ji lahko zaupa vse svoje težave. 

Deli s prijatelji